Mag ik even janken?

Oké. Stel je even voor: Je bent om 6.15 uur opgestaan. Kwartiertje yoga gedaan + positieve kickstart aan de dag gegeven:

Screen Shot 2017-03-29 at 22.28.08.png

Daarna heerlijke dag gewerkt met enthousiaste leerlingen en fijne collega’s. Na de Lower School Staff Meeting het fotoalbum van de bijna jarige Pippa EINDELIJK (na 6 weken ieder vrij minuutje eraan gesleuteld te hebben) afgekregen en besteld = YEAH!

Screen Shot 2017-03-29 at 22.31.19

Om 18.30 uur een date bij STACH op de Overtoom. Yummy licht diner –Salmon Poke(mon) Bowl– voor 2 met IJze van The North Face & LVTPR om te praten over een toffe samenwerking tussen MOMspiration & TNF. Ons Zuid Afrika Avontuur zal alllll about outdoor activiteiten zijn, dus we zijn een topmatch! Vervolgens verruilden we onze jeans style werk-outfit voor een (nieuwe!) workOUT-outfit. Helemaal heppie met m’n nieuwe The North Face Natsu-tanktop en KLAAR voor een keiharde Mountain Athletics Training in het Vondelpark:

>> IJze et moi ROCKten de Mountain Athletics Training met z’n tweetjes als buddies. Na het (al lekker pittige) warming-up gedeelte deden we een 20 minuten AMRAP (as many rounds/reps as possible) van 400 meter hardlopen, 20 buddy-over-plank-burpees, 30 scissors abs en 40 air squats. Op een paar seconden na haalden we met z’n tweetjes 4 volle rondes. HOPPA. ANY mountain in the world: Kom.Maar.Door. (Tafelbergje of Leeukop misschien?)<<<<<

Dag 7 van de 21 Dagen Zonder Te Klagen Challenge is so far goed gegaan. Was eigenlijk wel een beetje heel even aan het klagen over de modder op m’n schoenen tijdens de workout, maar doordat IJze en ik aansluitend een oplossing voor het ‘probleem’ aandroegen -je kunt het er gewoon afwassen en gelukkig is het geen poep-, dus we besloten dat ‘ie niet meetelde. Tijdens de pittige momenten van de workout werd het F-scheldwoord veranderd in Flakkers en toen ik erachter kwam dat m’n tas nog bij STACH aan de stoel hing kon de T die na KU zou komen nog precies op tijd worden ingeslikt. Goed bezig!

Maarruhhhh… Alles leuk en aardig… Waar blijft dat gejank nou?

Goed opletten lieve sensatiezoekers en ramptoeristen, want nu komt het dan eindelijk. DE reden waarom je dit blog aan het lezen bent.

Oké. Ik kom dus nu net om 21.30 uur thuis met het idee van: Oh jaaaaa…. Nu moet ik nog die traktaties voor Pippa haar verjaardag op het kinderdagverblijf in elkaar flansen. Hup. Op zoek naar de kuikentjes en veertjes die we gekocht hebben om op de kinderkwarkjes te plakken. Kan ik die toch niet allemaal vinden… We hadden er toch ergens meer dan dit? Oké. Honger. Eens kijken wat er in de koel

ka

st

zit………

nou: DIT!!!!!!!!

IMG_0162

Het is officieel. We hebben hier te maken met de aller aller aller aller aller aller aller aller aller aller BESTE boyfriend van de heule heule heule wereld. Wist ik heus wel al, maar dit topt alles. Dit is toch wel de kuiken op de kwark.

I’m in LUF.

Om te janken zo verliefd.

 

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

12933109_1153797704650763_3732439418180523150_n

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: