Yeah! Date Night! Maarrruhh wat gaan we doen??

Voor het eerst in eeuwen hebben we een avond, nacht en ochtend voor onszelf. De meisje zijn bij opa en oma, dus het is echt ‘just’ the two of us. Het is efkes wennen, maar al snel voelt dat weer helemaal als 3,5 jaar geleden en is het zo fijn om eens de tijd voor elkaar te hebben. Zo van: “En hoe gaat het nu écht met je?”

Maar wat ga je dan doen, wanneer je zoveel tijd samen hebt? Op de bank hangen met de telefoons in de hand en de tv aan?

NEEEEE!

Eropuit zullen we. Samen iets ondernemen. Actie in de taxi!

Onze favoriete avond uit gaat zo:

Zo tof om samen te sporten! En helemaal tijdens de ‘Cindy’ in Buddy WOD Style: 20 minuten AMRAP (as many rounds as possible) van 10 Pull Ups, 15 Push Ups en 20 Squats.

Liefde is: eerst verdeelden we de Pull Ups 5-5, maar na een aantal rondes ging er steeds meer tijd in mijn 5 reps zitten vanwege armen die aanvoelden als spaghettislierten. Thaddeus bedacht toen zelf om er 7 te doen, zodat er voor maar nog maar 3 overbleven. En later werd het zelfs 8-2! Zo lief! We haalden uiteindelijk 14 rondjes + 23 reps.

Trots op ons!

Na een frisse douche ging de Beast Mode weer aan. Na een autoritje met onze favo mee-blèr- muziek zetten we onze hippe 3D brillen op om te zien en horen hoe Emma Watson als Belle het hart van haar beest veroverde.

Wat was het meer dan fijn om die tijd met z’n tweetjes te hebben! Want ik weet heus wel dat ik de allerliefste, leukste, knapste, slimste, gekste, sterkste en boefigste babe van de wereld heb gescoord, maar dat word ik tijdens die Quality Time weer heerlijk nog meer aan herinnerd.

En dan zeggen we tijdens en na de Date Night: “Dat moeten we echt vaker doen!”

(je weet zelluf: dat is een dingetje…!)

Liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

ATJP-060

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: