Put Your Hands Up voor alle mama’s!

Oké. Ben je er klaar voor? Armen wijd, ogen dicht en smile om je mond. We doen even net alsof wij jou de allerdikste knuffel van de wereld geven. Komt ‘ie dan!!! 

Lekker hè! Voelt gooooeeeeed.

Een knuffel die ‘zegt’ dat jij het zo goed doet. Een knuffel omdat wij supertrots op jou zijn. Het is niet altijd even makkelijk, regelmatig zelfs retepittig, maar jij flikt ’t ‘m maar wel mooi ff. TOPPER ben je!

En natuurlijk zouden we dat iedere dag wel tegen je willen zeggen, maar vandaag in het speciaal is deze shout out voor jou.

Wij willen onze liefde en waardering uitspreken naar iedereen die:

  • Iedere dag weer voor de volle 2000% haar of zijn best doen voor hun kroost. Op welke manier dan ook.
  • En/of/maar soms daar gewoon even geen zin in hebben. (=heeeel normaal!)
  • Kinderen hebben met extra zorg. Kanjers zijn jullie!
  • Hun eigen mama moeten missen. (Extra knuf!)
  • Heel graag een kindje zouden willen… (tiendubbele knuf + geluk toegewenst)
  • Een kindje moeten missen (alle sterkte & liefde van de wereld voor jullie 😘)
  • Soms/vaak met de handen in her haar zitten (het is een fase, het is een fase!)
  • Geeeeeen idee hebben wat ze nou eigenlijk aan het doen zijn (we doen allemaal maar wat!)
  • Voor onze kindjes zorgen wanneer wij iets anders aan het doen zijn. De allerliefste opa’s, oma’s, tantes, ooms, tantes, vrienden, vriendinnen, juffies en meesters. Dank jullie wel!

Jullie zijn allemaal geweldig! Écht!

Hopelijk voel je vandaag dat extra stukje waardering waar je weer even op kunt teren.

Ik (Annette) had vanochtend de beste zondagochtend ever. Vriendlief was sporten in de duinen met zijn vriendengroep en de meiden sliepen tot 9 uur uit.


Hoe nice???

Daarna werd ik mégaverwend met zelfgemaakte en versierde kaarsen, Nivea douchegel + crème, 2(!) Tony’s Chocolonely repen, een tekening met gedicht én roze pioenrozen. TE lief!!!!


En deze berichtjes dan…. Thanxxxx girls!


’s Middags gezellig geluncht bij Meneer Paprika in Haarlem met de familie Knops…..

en daarna mijn afscheidsfeestje met de Saense Maiden bij BeachClub 5 in Zandvoort. Leuk leuk, lekker lekker en fijn fijn.
Voel mij zo rijk met al deze lieve mensen in mijn leven!

Liefs,

Annette & TEAM

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: