Durf jij zo over straat?

Wat doe je wanneer je kind MEGAtrots met een zelfgemaakte ketting aan komt zetten? Natuuuurlijk reageer je MEGAenthousiast. Dat hoort zo. Zo van: “WOW! Wat prachtig!” En dat je nog nooit zo’n mooie ketting gezien hebt. Maar…. Wat wanneer je kind vervolgens verwacht dat je het gevaarte dan ook daadwerkelijk zal dragen? Wat doe je dan? 


DAN ROCK JE DIE KETTING GEWOON!


Want wat zeker is: Het wordt een vrolijke en leerzame dag zo met al die gekleurde telblokjes om je nek! 

Ennn… de ketting is gemaakt met liefde. Heeeeel veel liefde. 

Ennn….. er is een heel trots meisje omdat háár mama háár creatie draagt.

Ik ga shinen vandaag. Het feit dat ik vannacht een minuut of 5 geslapen heb schuiven we even naar de achtergrond.

Shine je mee? 

(Mag met of zonder hysterische ketting 😉)Liefs, 

Annette 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: