Hoe een uitziekochtend eindigde in een fanatieke workout…

Gisteravond voelde ik het al aankomen: 10.001 keer niezen, zere keel, weinig energie… Mmmzzz dat voelt niet fijn. Dus vroeg naar bed en hopen op de heling van veel slaap. Het werd helaas een onrustige nacht en ’s morgens mocht de conclusie getrokken worden dat ‘het’ er niet veel beter op was geworden. Het ben ik en ik leek wel een snotterende zombie. 

M’n allerliefste paps besloot om na het ontbijt een rondje te gaan wandelen met Jools en Pippa, Thaddeus ging boodschappen doen en ik zag dat m’n mams er een boekje bij pakte. Zo fijn! Kon ik nog wat langer rusten. 

Onderweg naar ons tuinhuisje (waar T en ik deze week bivakkeren) kwam opeens een lumineus plan in mij op: “Hé, misschien is yoga wel even lekker!” 


En dat was het! Heerlijk dit! 

Voor het tweede gedeelte van de sessie verplaatste ik naar het strandje voor ons huis. 

“Hé! Aan die balken kun je prima hangen. Top om wat L-Sit pull-ups te oefenen. Het móét me toch lukken om dat eerder te kunnen dan T.”

Tja en dan volgen er wat T2B’etjes (Toes To Barretjes), strict Pull-Ups, 100 squats, 25 push ups en 50 burpees. De 50 sit ups bewaarde ik voor op m’n balkonnetje. 


En nu? Nu voel ik me TOP! Blijkbaar was dit hét medicijn voor mij. Klaar om de rest van de dag te rocken!!!

Heb jij ook wel eens zo’n bizarre heelmeester meegemaakt? 

Liefs, 

Annette 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: