DAAR WORDT AAN DE DEUR GEKLOPT…

Nachten voor pakjesavond al niet meer kunnen slapen van de spanning. “Ben ik wel lief genoeg geweest? Kan Sinterklaas mijn huis wel vinden? En hoe kan Piet die cadeautjes naar binnen brengen als mijn huis geen schoorsteen heeft?” Hoe heerlijk zijn deze gesprekjes in de aanloop naar pakjesavond?!

Ik verheug me ieder jaar weer op dit fijne familiefeest en al twee jaar is er één cadeau niet meer weg te denken uit onze huiskamer. Want hoe leuk is het als je persoonlijk door Sinterklaas wordt toegesproken? Video Van Sint it issss! Elk jaar worden de reacties van nichtjes Jools en Pippa en ons eigen zoontje Mason leuker en leuker. Het ongeloof van zichzelf op tv zien, de verwondering omdat Sinterklaas precies weet wat ze lekker vinden en hoe kan het toch dat Piet weet dat Mason zo van toetjes houdt? Die koppies zijn onbetaalbaar!

Op www.videovansint.nl kun je gemakkelijk zelf een persoonlijke video samenstellen. Er zijn tal van onderwerpen die Sinterklaas met je guppies kan aansnijden. En hoe handig is de opvoedtip die je kunt toevoegen aan de video? Wedden dat het indruk maakt op je mini-me wanneer Sinterklaas zegt hij moet proberen om iets beter zijn tandjes te poetsen! Maar er is niet alleen de kleintjes gedacht. Ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s komen aan bod. Zoek je nog een manier om tegen je hubby te zeggen dat hij best iets minder met zijn telefoon bezig mag zijn? Of om je schoonmoeder te laten weten dat ze toch echt eens minder wijn moet drinken? Laat Sinterklaas dit klusje voor je opknappen in je eigen persoonlijke video! Het maken op zich is al een feestje!

Wij zijn fan! En hoe leuk is het dat je nu op MOMspiration zo’n persoonlijke video kunt winnen?!

>>> Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achter te laten onder de post over dit blog op Facebook of Instagram. Easy peasy!

>>> Op zondag 19 november maken we de winnaar of winnares bekend.

Maar ook al win je niet, gewoon gaan maken die video. Succes gegarandeerd!

En daarna; SHOPPEN en alle cadeaus van de verlanglijstjes afstrepen. Want dat vind ik, uhhh Sinterklaas, natuurlijk het állerleukste! Laten jullie ons de reacties van jullie kinderen weten? Vol verwachting klopt ons hart…

Liefs,

Cindy

(schoonzusje van MOMspiration’s Annette)

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

5 reacties op ‘DAAR WORDT AAN DE DEUR GEKLOPT…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: