Zitten Jools en Pippa dan toch in Nederland aan tafel tijdens kerst??

Deze week zijn 2 heel bijzondere pakketjes aangekomen in Sassenheim en Wormer. Pakketjes met…. kerstcadeautjes! Pakketjes die de opa’s en oma’s van Jools & Pippa wel heel erg blij hebben gemaakt. Want wie zouden de opa’s en oma’s het allerliefst bij zich willen hebben tijdens kerst? Ál hun kleinkinderen natuurlijk! Dankzij deze pakketjes gaat dat toch een soort van gebeuren…

Nou ja niet in écht eggie. Wij vieren namelijk kerst in Brazilië met ons gezinnetje tijdens ons jaar op reis. Al lijkt nu bijna wel zo dat Jools & Pippa nu ook bij de opa’s en oma’s in Nederland zijn, maar dan in de vorm van een handdoek!

Mocht je nog op zoek zijn naar een ontzettend origineel en persoonlijk cadeau, check dan fotohanddoek.nl om ook zo’n toffe handdoek te bestellen. Een gegarandeerde blijmaker voor jong en oud. De reacties van onze (schoon)ouders was onbetaalbaar. Ook de neefjes wisten niet wat ze zagen toen Jools & Pippa ineens levensgroot voor ze ‘stonden’.

Heb jij al een foto in gedachten die je op een handdoek zou willen laten drukken?

Screen Shot 2017-12-24 at 21.10.33

Want…. Wij mogen er namens fotohanddoek.nl 10 (ja 10!) weggeven!!! Oh ennnnn je krijgt er een heerlijk Weleda product van Koopjesdrogisterij.nl bij. Hoe leuk?? Schrijf in een comment op Facebook of Instagram dat het je leuk lijkt om zo’n gave handdoek te winnen. 

kerstplaatje-sara-lisa
Dit plaatje MOEST ik natuurlijk toevoegen. Deze knappe chica (het mens, niet de hond alhoewel zij beslist ook prachtig is) is namelijk mijn lieve vriendinnetje Lisa. Zij is hét gezicht van Koopjesdrogisterij.nl. Tof he?! En helemaal leuk dat wij van MOMspiration.nl nu ook wat projectjes samen organiseren. Er is MORE TO COME!!! 

Op woensdag 27 december kiezen wij 10 winnaars/winnaressen uit die zelf zo’n gave fotohanddoek mogen maken en opgestuurd krijgen. Oh ja en dat fijne Weleda doucheproduct. (LOVE de Home Spa!) Mocht je gewonnen hebben dan nemen wij contact met je op over hoe/wat/waar verder te handelen om je prijzen in huis te krijgen.

 

liefs vanuit Foz do Iguaçu, Brazilië (en mét heel veel vuurwerk om mij heen!),

Annette

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Zitten Jools en Pippa dan toch in Nederland aan tafel tijdens kerst??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: