Kun jij raden wat Jools en Pippa bedoelen?

Och, ik vind het toch ZO schattig wanneer Jools & Pippa woorden compleet verkeerd uitspreken. Gelukkig zijn ze nog jong genoeg dat dit nog ‘mag’ en laten we het lekker zo. Ze kunnen hun leven lang nog oud genoeg zijn om alles correct uit te spreken. Voor nu genieten we nog even heerlijk van deze te leuke mix-uppies! (dat is ook geen correct woord, misschien hebben ze het dus van mij…) Kun jij raden welke woorden Jools & Pippa bedoelen?

1 een muffeur

2 een jommetje

3 Zullen we ‘rolipoli’ spelen?

4 een takje ‘hovendel’

5 een plieziehovent

6 een stiekie

7 Het kan niet blijven ‘stickeren’.

8 een tom

9 de hoceptie

10 Kom maar op mijn ‘schoteltje’ zitten.

11 het is ‘morgend’

12 Ik ga ‘af’ de stoel

Laat je op Facebook weten of je de antwoorden kunt raden? In een reactie zal ik je laten weten of het klopt!

En zeggen jouw kids ook dingen die te leuk zijn om te verbeteren? Deel ze met ons!

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: