Nee! Ik doe het niet. Laat mij lekker spelen, laat mij ‘MIJ’ zijn.

Ik ben dol op foto’s maken. Uh nee, dat is nog zacht uitgedrukt. Niet dol, maar heueueul erg dol op foto’s maken! Gedurende de dag maak ik dan ook héél wat foto’s. Het meest van onze meiden. Wanneer ze iets leuks aan het doen zijn, wanneer we de hort op gaan, eigenlijk altijd dus. Ja, ik ben zo’n moeder. Zo’n moeder waarbij haar telefoon nog net niet vergroeid is aan haar hand omdat ze ieder moment van de dag wel iets leuks ziet om te fotograferen. I know, misschien best irritant. En jaaaaa, dat mag soms ook best wel een beetje minder denk ik… Maar ik hou ervan. Ik hou van leuke momenten vastleggen. Momenten die ik me later misschien niet meer kan herinneren maar die hilarisch zijn. Sommige mensen schrijven deze bijzondere momenten op in speciale boekjes. Oók leuk! Ik maak dus foto’s. Veel van de foto’s post ik op mijn instagram (blueeyes.and.happiness). Voor mij is dat mijn fotodagboek waarop ik alle leuke, grappige, ontroerende en hysterische momenten opsla. (Neem gerust eens een kijkje)

Maar… als ik iets niét leuk vind dan zijn het wel geposeerde foto’s. Stil staan en lachen naar de camera in een bepaalde pose. Nee, dat is echt niet mijn ding. Ik hou van beweging, spelende kinderen, het vrije kind. Gewoon, precies zoals ze zijn. Haren lekker warrig door de wind, een vlek op de knie door het spelen in het gras en een grote lach op het gezicht van plezier. Échte foto’s, vastgelegd zoals kinderen (in mijn beleving) zijn.  En het liefste in de natuur. Lekker buiten, in het bos of op het strand.

Maar ja, je snapt dat mijn camera op mijn IPhone inmiddels overbelast is, mijn telefoon steeds aangeeft dat mijn opslagruimte vol is en dat de kwaliteit van mijn camera er nu ook wel een beetje op achteruit gaat.

Maarrrr, laat mijn lieve vriendin Anna (Eye Anna Fotografie) nou een top fotografe zijn. En zij is altijd in voor leuke, spontane fotosessies. Krijg ik ineens een appje: “Tess, heb je morgen zin om met de meiden naar de tulpenvelden te gaan? Maak ik even wat leuke foto’s van ze!” Uuuhhhh, TUURLIJK! Dat hoef je mij dus maar één keer te zeggen hè! En laat zij nou super goed zijn in foto’s maken van het vrije kind. Iedere keer is het weer zo tof om te zien hoe ze ons op de kiek zet precies zoals we zijn. Ik word daar blij van!

8AB30EEA-A6F2-4CCC-AAD9-DB4281CE4EB7

Van het weekend zijn we dus naar de tulpenpluktuin in Marknesse geweest. Prachtige tulpenvelden waar je voor een klein bedrag een super mooi boeket kunt plukken. Wat een kleuren! En dat in combi met de Hollandse luchten maakt het zo mooi! Echt de moeite waard om eens naar toe te gaan. Sowieso trouwens is de tulpenroute in de polder echt een aanrader. Gigantische velden vol prachtige kleuren. Anyway, Anna heeft super mooie foto’s gemaakt die ik natuurlijk even met jullie wil delen!

 

 

Benieuwd naar Anna haar fotografie stijl?

Kijk dan eens op haar instagram: an.na1980 

(Eye Anna Fotografie)

 

Over de schrijfster van dit artikel:
Tessa Bonhof-Regnerus (38 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (2) en Pippa (1). Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.
Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

B535F05B-C35A-4B92-8DD3-5A90DF817A97

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: