Annette MOMpsiration.nl voor Upsa fietsbroekjes

Hé, pssst… Wat draag jij onder je rok?

Ja, een best wel bijdehante vraag. Van mij, voor jou. Maarrrrr ik wil het eigenlijk wel echt weten: Wat draag jij onder je rok? En hoe voel je je daarbij? Loop je lekker? Fiets je lekker? En wat als er een windvlaag voorbij komt? Of je op een stoel gaat zitten? Hoe voel je je dan? Oké, het vragenvuur is voorbij. Want nu is het tijd voor de oplossing van al je ongemakken tijdens het dragen van een rok of jurk. Maak kennis met…..

UPSA! hét broekje voor onder je rok of jurk  

IMG_3154

Tijdens de Masterclass Bloggen & Social Media van Bloggers at Work ontmoette ik de oprichtster van Upsa!, Lilian. Vol enthousiasme vertelde zij over de (fiets)broekjes die ze zelf ontworpen en op de markt gebracht heeft. Ze heeft grootste plannen om UPSA! aan de vrouw te brengen. Zodat je je door het dragen van een UPSA! broekje fijner en vrijer voelt tijdens het dragen van een rok of jurk.

En natuuuuurlijk bood ik mezelf aan om zo’n broekje uit te proberen. Lilian stuurde mij er 2 toe: een S en XS. Allebei zitten ze top.

IMG_3153

SE-RI-EUS. Ik draag geen rok of jurk meer zonder dit broekje eronder. Zeker nu met dit warme plakkerige weer zorgt het broekje ervoor dat het daar onder de rok niet ook plakkerig wordt of zelfs gaat schuren. Want: AU! 

Vorige week, op de bruiloft van m’n vriendinnetje Joyce droeg ik het Upsa broekje onder m’n rok. Wat tijdens de fietsrit naar de trouwlocatie toe DE uitkomst bleek: nu hoefde ik met wind tegen niet m’n blote billen aan al het overige verkeer te showen.

Vriendlief vindt het een minder groot succes. Het idee dat onder een mooie, sexy rok een fietsbroekje zit staat hem niet echt aan. Maar hé, je kunt niet alles hebben.

liefs,

Annette

Over de schrijfster van dit artikel
Annette de Graaf (34 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (32) en mama van dochters Jools (4,5) en Pippa (3). Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam (waar ze momenteel een jaar onbetaald verlof van heeft gekregen), KLM Blogger en onderdeel van Team Canon Photography Nederland ook oprichtster van MOMspiration.nl; sinds februari 2015 een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is helemaal oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje zijn op dit moment samen een jaar aan het reizen. Van juni tot en met december 2017 reden ze in een Jeep met daktent Zuidelijk Afrika door (Zuid Afrika, Namibië en Botswana). Op 9 december vlogen ze -na een korte stop in Amsterdam- door naar Argentinië om vanuit hier Zuid Amerika te ontdekken per bus, taxi, trein, en boot. Met z’n viertjes probeerden ze op een relaxte manier zoveel mogelijk te zien en beleven van deze prachtige landen (Argentine, Uruguay, Brazilië, Paraguay en Chili). In april deden zij een ‘Rondje Nederland’ waarbij ze verbleven op het ss Rotterdam, in de Efteling op vakantiepark Het Loonsche Land, Recreatiepark Terspegelt, WILDLANDS Emmen/CenterParks Sandur. Eind mei heeft ze met Eliza het zuiden van Spanje ontdekt. In juni heeft ze 2 weken genoten van La Douce France en in juli reisde ze een vriendin door Californië. In augustus en de rest van 2018 gaan Annette en haar gezin zich focussen op wat meer rust en regelmaat terugbrengen in hun leven: ze gaan namelijk weer werken en naar school én hebben een huis gekocht waar ze begin 2019 in zullen gaan wonen.

Over dit alles wordt uitgebreid gerapporteerd op MOMspiration.nl, blog.klm.com en Instagram onder de naam @theflyingdutchfamily

Disclaimer
Annette & haar collega’s Tessa & Marjolijn bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: