Het Mies & Co Insiders Event: Wij waren erbij!

Zet thee, taartjes, macarons, een sneak peek van de nieuwe Mies & Co collectie, een mini workshop fotografie en sample sale shoppen op de uitnodiging en je weet: Annette wil daarbij zijn. Ja, Ester van Mies & Co Baby Lifestyle weet wel hoe ik te lokken ben. Samen met nog een paar andere fijne mede-moms (to be) brachten wij een heerlijk middagje samen door in het leuke Lisse terwijl we meer leerden over het mooie merk Mies & Co.

Wat maakt een merk eigenlijk mooi?

Er zijn zo, zo, zoveel leuke merken die producten voor kinderen maken. Maar wanneer onderscheidt een merk zich nu van de rest? Wanneer ga je oprecht van een merk houden? Voor mij kan een liefde zich pas ontkiemen wanneer het ‘waarom’ duidelijk is, maar vooral dat dit in de producten doorleeft. Dat motivatie in de materialen verweven is. Bij Ester, van Mies & Co, spat haar prachtige en krachtige ‘waarom’ van al haar producten af. De liefde, de tijd en de aandacht die zij geeft, voel jij als klant terug in iedere deken, slaapzak, hydrofiele luier of speelkleed.

Nu ben je vast heel nieuwsgierig geworden naar Ester’s verhaal. Wij hebben de uitgebreide versie mogen horen, maar zo staat het mooi samengevat op haar website:

Er zijn van die momenten in je leven die achteraf bepalend blijken te zijn. Voor mij was dat toen onze jongste dochter als pasgeboren baby ernstig ziek werd.

Dat moment veranderde mijn visie op het leven.

Naast dat we heel veel over onvoorwaardelijke liefde hebben geleerd, bracht het mij ook iets anders. Het nemen van risico’s kwam namelijk in een ander daglicht te staan. Voor mij betekende het dat ik dat ik het aandurfde om een eigen onderneming te starten.

In de vier maanden die we in het ziekenhuis doorbrachten mistte ik een fijne en mooie omgeving voor haar en voor mij, waar we ons thuis voelden. Dat wat ik toen miste hebben we ontwikkeld voor anderen met Mies & Co.

Ester – founder & mama

PS: Met onze dochter is het helemaal goed gekomen.

Let’s Inspire Each Other!

Als fan van het eerste (nou, misschien tweede) uur, vond ik het zo te gek om Ester eindelijk te ontmoeten, haar verhaal uit haar mond te horen én te mogen meedenken over een aantal van de toekomstplannen van Mies & Co (which I LOVE!). Die stofjes, die printjes, die nieuwe ideeën…. Ben helemaal geïnspireerd geraakt om de peuter- en kleuterkamertjes van Jools & Pippa te gaan inrichten in ons nieuwe huis in maart 2019. Daar had ik eerder nog geen zin om echt over na te denken, maar nu staat m’n mind op standje mood board. Thanks Ester en alle andere aanwezigen!

Deze te gekke foto’s zijn gemaakt door Sabrina van Duijn van GDandP Graphic Design and Photography. 

Kijk trouwens nog even naar deze foto van Jools die in 2016 op mijn en Mies & Co’s Instagram account stond:

IMG_4818
Hoe schattig? Wat was Jools nog klein!

Over foto’s gesproken….

Wat was de mini workshop van Anouk leuk! Duidelijke praktische tips die we gelijk in de praktijk konden brengen. Maar ook om mee te nemen: Anouk heeft ons gemotiveerd om dieper na te denken over het verhaal wat je kunt vertellen met een foto. Ze heeft ons geleerd om niet alleen te kijken, maar ook echt te zien. Wat gebeurt er, hoe kan ik dit verhaal vastleggen op beeld zodat een ander ook dat gevoel meekrijgt wanneer hij of zij naar mijn foto kijkt.

Anouk geeft deze workshop (maar dan uitgebreider) nog een keer, zodat jij er ook bij kunt zijn!
Datum? Zaterdag, 13 oktober 2018
Waar? Lisse, Qoffee & more concept store
Tijd? 14.30 – 17.30 uur
(inloop vanaf 14.15 uur)
Aantal deelnemers? Minimaal 5 en maximaal 12 personen
Kosten? €50 inclusief BTW

Tot slot…..

Ik ben nieuwsgierig naar jouw redenen om een merk mooi en fijn te vinden. Zijn mijn redenen voor jou herkenbaar?

En hoop ook dat ik jou nu geïnspireerd om een kijkje te nemen op de website van Mies & Co. Benieuwd van welke producten jij blij wordt. En: wat mis je nog op het gebied van baby lifestyle? Welk product zou echt uitgevonden moeten worden?? Laat het ons weten in je comments hieronder, Facebook of Instagram.

liefs!

Annette

PS: Jools zou eigenlijk tijdens het event bij twee vriendjes thuis spelen. Maar om 15.05 uur belde de mama van die vriendjes (mijn vriendin Elles) om te vertellen dat Jools het toch te spannend vond. Gelukkig had Ester al laten weten dat kids ook hartstikke welkom waren, dus kwam Jools gezellig bij ons aan tafel tekenen en taartjes eten. Dat vond ze zoals je begrijpt he-le-maal niet erg…..!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: