Amanda en Annette Erna's Beauty

Waarom ik nooit meer een ander wil….

Eens in de maand is het feest. Maar dan ook echt feest. Eens in de maand hoef ik namelijk anderhalf uur lang voor helemaal niemand te zorgen. Het is dan Mama Me-Time. Ik mag liggen in de fijnste stoel, luister naar rustgevende muziek, sluit mijn ogen en laat iemand anders voor mij zorgen. Daarna doe ik niets anders dan keihard genieten. Genieten van de handen van Amanda.

De eerste die mij probeerde te overtuigen van het feit dat je goed voor je huid moet zorgen, was mijn moeder. Vanaf 14-jarige leeftijd sleepte ze mij eens in de 2 jaar mee naar de drogist om allerlei goedjes te scoren waarmee ik m’n gezicht kon schoonmaken en hydrateren. Daar begon ik dan enthousiast mee, hield dit een aantal dagen vol en liet de potjes en flesjes vervolgens onaangeroerd in het badkamerkastje verstoffen.

Toen ik op 20-jarige leeftijd op mezelf ging wonen en dus niet meer op de aanmoediging van m’n mamsie kon teren, was het nog slechter gesteld met mijn huidverzorging. Een decennia lang ging ik wel af en toe naar verschillende schoonheidsspecialistes, maar ik maakte bij geen van hen ooit een vervolgafspraak. Het was nooit zo’n ontzettend fijne ervaring waardoor ik dacht: “Dat wil ik binnenkort weer.” Ook de producten die -voor mijn gevoel- op een Tell Sell achtige manier werden aangesmeerd, kocht ik niet. Ik zag er het belang niet van in en was verre van overtuigd van de kennis van deze dames.  

Tot ik voor mijn 30e verjaardag een cadeautje kreeg van vriendlief. In dezelfde periode was ik voor het eerst moeder geworden en het leek Thaddeus een goed idee om mij in de watten te laten leggen. Hij stuurde mij naar Erna’s Beauty in Nieuw Vennep en daar maakten Amanda en ik voor het eerst kennis. Na deze eerste uitgebreide huidanalyse, hemelse schoonheidsbehandeling en professionele nazorg in de vorm van mooie producten die ik thuis kon gebruiken, was het duidelijk: Ik wil nooit meer een ander!

Inmiddels ben ik vorige maand 35 jaar geworden. Dit nieuwe levensjaar luidde ik in op de stoel van Amanda. We vierden niet alleen mijn verjaardag, maar ook het feit dat ik al 5 jaar vaste klant ben. Een mooi moment om stil te staan bij de vraag: “Wat maakt Amanda anders dan al die andere schoonheidsspecialisten bij wie ik nooit voor een tweede maal op de stoel belandde?” De antwoorden waren niet moeilijk te formuleren:

  • Amanda’s passie voor huidverzorging en -verbetering is zo oprecht, dat ik haar vastberadenheid om een positief verschil te maken, bij iedere handeling kan voelen.
  • Amanda begrijpt wanneer ik tijdens de behandeling behoefte heb aan rust en stilte, of juist aan een praatje.
  • Amanda kan er met haar massagetechnieken voor zorgen dat ik alle besef van tijd kwijt ben.
  • Amanda doet net dat stapje harder: ze maakt ieder kwartaal een gratis Beauty Magazine die je als klant mee naar huis mag nemen, je kunt bij haar een gratis kennismakingsgesprek aanvragen voor je een eerste behandeling boekt, ze organiseert verschillende Beauty MasterClasses, en ze denkt mee met jou hoe je naast huidverzorging aan de buitenkant, ook vanbinnen uit voor je huid kunt zorgen.

En toch is er nog een antwoord wat niet te typen valt. Want hoe leg ik het gevoel uit wat Amanda mij geeft wanneer ik haar salon binnenstap? Daar is maar 1 manier voor: Je moet het zelf ervaren, dan begrijp je wat ik bedoel!

Liefs,

Annette

PS: Ook zin in een uurtje (of meer) even alles de boel de boel laten en je laten verzorgen door Amanda (of iemand anders van haar team)? Check dan de website van Erna’s Beauty voor alle mogelijkheden. Of bel gewoon direct 0252 347749. De salon is gevestigd in Nieuw Vennep. Dit ligt tussen Hoofddorp en Lisse in en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de A4 ter hoogte van Schiphol.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Waarom ik nooit meer een ander wil….

  1. Wat een heerlijk positieve en eerlijke reclame, zou er morgen zo een afspraak maken. NED IT!! Maar helaas… woon in friesland.. niet echt practisch. Maar besef me door jouw wel ff dat ik er met mijn eveneens 35 lentes maar eens aan moet geloven. Zou best wat liever voor mijn huidje kunnen zijn! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: