Foto Anouk Annette MOMspiration

Welke ‘Inspirational Quote’ past op dit moment het best bij jou?

Ja, ik geef het toe: Ik ben een enorme ‘sucker’ voor ‘inspirational quotes’. Ik ga tijdens het lezen ervan uitgebreid nadenken en beoordelen hoezeer deze uitspraak op mij slaat. Of het mij inspireert en of er mensen in de directe omgeving zijn voor wie het interessant zou zijn om dit te lezen. Vrienden en familie ontvangen dan ook regelmatig van die -in poster format gehulde- tekstjes van mij. En nu jullie dus ook. Sorry, not sorry!

Lees ze eens en beoordeel welke quote of zelfs quotes jou op dit moment enorm aanspreken. Heel tof wanneer je je gevoelens en gedachten deelt met ons, maar niets moet natuurlijk. Mijn doel is al bereikt wanneer je gewoon even stilzit en nadenkt. Over jou. Ja jou! Jijzelf. Want wat jij vindt, wilt, hoopt en voelt is oh zo belangrijk.

Ben zo benieuwd welke qoute of quotes jouw favoriet zijn! De mijne, op dit moment:

Keep the ones who heard you, when you never said a word

Wow, ik vind dat te prachtig. Mensen die laten zien dat ze mij zoveel beter kennen dan ik verwacht had. Dat ze begrijpen wat ik nodig heb. Dat ze mij weten te verrassen. Te lief. Te fijn!

Maar ook:

Whoever is trying to bring you down, is already below you.

Vorige week probeerde iemand ruzie met mij te zoeken. Dit gaf mij zo’n ongelooflijk naar gevoel. Vooral omdat het totaal niet past bij hoe ik in het leven sta. Na twee pittige uitdagingen die ik te boven ben gekomen (waardoor mij positiever en sterker voel dan ooit) past zo’n negatief iemand in de verste verte niet in het plaatje. Maar toch liet ik mij uit het veld slaan en liet er kostbare tranen om. Verspilde er onnodige energie aan. Deze quote is een goede stok achter de deur: Laat het los! Laat het gaan!

Oké, de laatste. Om mee af te sluiten. Hier word ik NIET NORMAAL blij van:

651b3013b295dbef23903e19d8264550

Ik doe toffe dingen. Bizarre dingen. Dingen die de meeste mensen niet zouden durven, laat staan doen. Ik doe ze gewoon. Omdat ik daar blij van word. Omdat ik mij dan VET STOER voel.
Er is iets in de pijpleiding. Ik mag er nog niets over vertellen. Maar zodra dat wel mag, ben jij de eerste die het hoort en ziet. Het is ZOOOOOOO EPIC. Maar écht!

Deze stuiterdestuitermevrouw gaat op tuk. Als dat lukt. Ik heb namelijk niet normaal veel zin in morgen. Morgenmiddag.

 

LIEFS!

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: