Anouk Boetzer fotografie - Little Elephant-4

Doe mee met de 5K Giveaway van The Flying Dutch Family!

OH, ik HOU ZO van Instagram! Echt te gek om de positieve online community die we -de afgelopen bijna 4 jaar- met MOMspiration.nl hebben opgebouwd daar door te zien groeien. Er ontstaan via Instagram, maar natuurlijk ook nog steeds via Facebook, online vriendschappen die regelmatig zelfs offline worden verzegeld. Door woorden en foto’s bieden we elkaar een kijkje in ons (te) gekke leven en hoofd. Je krijgt al snel het gevoel dat je elkaar goed kent. Door de laagdrempeligheid van het typen achter een scherm gaan we al gauw de diepte in met onze reacties en daaropvolgende gesprekken. Prachtig en een waardevolle steun in ons vaak best heftige leventje (als moeder). 

#moedersversterkenmoeders

Mijn Instagram account, genaamd @theflyingdutchfamily, gaat hand in hand met MOMspiration.nl. Mijn doel is exact hetzelfde: Perfecte imperfecte moeders inspireren om positief in het leven te staan. Het grote verschil met een blog schrijven is dat een post op Instagram sneller en gemakkelijker is. Gebeurt er iets waarvan ik denk dat het de moeite waard is om te delen en hierdoor herkenbaarheid te bieden en mensen te inspireren of raken? > Hoppakee, dan staat dat binnen een paar minuten op Instagram. Over een blog doe ik toch een heel stuk langer!

Ook voor de lezers is het prettig om ook een optie voor wat kortere verhaaltjes en videos (Insta Stories) te hebben.

5000 volgers: Let’s Celebrate!

Dus, nu begrijp je wellicht hoe gaaf ik het vind om de magische 5K volgers te hebben gehaald op Instagram! Heel heel tof om zoveel mensen te mogen bereiken! Dank jullie wel voor de liefste support 🙂

Om dat te vieren heb ik samen met Leonie van de sieradenwebshop Little Elephant een winactie opgezet. Je kunt voor jou en een vriendin (of je moeder of zus) een te gekke Treat Yo-Self verrassingsbox (twv E25,-) winnen met daarin sieraden van Little Elephant. Leonie doet daar ook nog een extraatje voor jullie in.

Om mee te doen hoef je alleen maar @littleelephantnl, @momspiration.nl en @theflyingdutchfamily te volgen op Instagram en een vriendin te taggen met wie je samen de prijs wilt winnen. Dit laatste kun je doen onder de foto van Jools en mij samen, waar we onze matching Moeder & Dochter armbandjes dragen. In morsecode staat er bij Jools: ‘Tot aan de sterren.” Bij mij: “En terug.”

Donderdagochtend maak ik de winnaressen bekend middels een post op Instagram.

‘Zie’ ik je daar?

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: