Annette AH kerstcommercial

Eindelijk mag ik het vertellen!

Twee weken moest ik het strikt geheim houden, maar nu Sint het land uit is mag het eindelijk van de daken geschreeuwd worden: ik zit in de Albert Heijn kerstreclame van 2018!! Niet met je ogen knipperen, want dan mis je de nanoseconde dat ik in beeld ben. Voor de echte kenners: m’n arm en haar flitsen later ook nog even voorbij.

Rond seconde 22 zie je mij zeer professioneel een venkel te lijf gaan (ik geloof dat dit de eerste keer was dat ik ooit een venkel in m’n handen had):

De opnames waren ontzettend leuk om te doen. De regisseur, de cameraman, styliste, visagiste en alle andere crew members waren super aardig. M’n nepfamilie trouwens ook. We hebben samen ruim een uur getafeld om de juiste beelden te creëeren. Tijdens dat uur was ik even de moeder van een zoontje van 3, een dochter van 4 en een zoon van 7. Best een uitdaging om een kerstdiner netjes te laten verlopen: Net als in het echt!

 

Ach, is mijn tv-dochter geen dotje?? Noor was zo zoet!! En achter ons zie je de leukste tv-zoon: Deen. Zo knap dat ze zo goed alle instructies volgden en bakken vol geduld hadden.

Super goed gedaan, Team AH tv-commercial! En te gek om met jullie samengewerkt te hebben, David de Winter, Gabor Deak en Jantien de Blok. Jullie mogen ontzettend trots zijn op het eindresultaat.

Om m’n debuut in een tv-commercial te vieren, ga ik vanavond heeeeeerlijk in de stoel van de schoonheidsspecialiste liggen. Bij Amanda van Erna’s Beauty natuurlijk. En misschien komt Amanda binnenkort ook wel op tv. Ze doet namelijk mee met de Beauty Awards 2019 en hoort in januari of ze officieel genomineerd is. Eerst komt er nog een Mystery Klant bij haar langs om haar te beoordelen en gaat een professionele jury haar inzending (met daarin haar missie en visie) bekijken. Spannend!

Als het aan mij ligt dan wint zij de prijs voor Beste (en Liefste, Leukste, Gezelligste en Grappigste) Schoonheidsspecialiste en -Salon van Nederland. Duh! Ik breng er niet voor niets eens in de maand ruim een uur door 😉

Amanda en Annette Erna's Beauty

Om te zien of Amanda genomineerd gaat worden, kun je haar volgen op Instagram: @ernas_beauty

Oké doeiiiii! Time to chilllll!

 

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

4 reacties op ‘Eindelijk mag ik het vertellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: