“MAM…..”

Op de vroege ochtend, de laatste schooldag van de week, stuurt mijn moeder een appje om een logeerpartij met haar kleinkinderen in te plannen tijdens de kerstvakantie.

Ik besluit haar meteen te bellen en de opties door te spreken.

We hebben het over de december maand, over verlies van een geliefde (mijn vader) maar ook anderen die een geliefde moeten missen en hoe ze hiermee omgaan.

Na wat koetjes en kalfjes en het bespreken van de planning welt er ineens een gevoel in me op….. Voordat ik me er bewust van ben hebben we al bijna opgehangen.

Ik roep nog: “Mam,…..”. Maar de verbinding is verbroken. Ik schiet bijna vol en dan belt ze vrijwel direct terug. Ze had me toch nog gehoord.

“Mam, ik ben trots op je”.

 

Gepubliceerd door

Elles Janssen

Elles Janssen woont samen met haar 3 mannen (1 grote kleine en 2 kleine grote mannen) in Lisse. Elles zegde begin 2013 haar kantoorbaan op om haar droom te volgen: een eigen onderneming starten. Elles helpt sindsdien -als franchise neemster van Mom in Balance Hoofddorp, Duin & Bollenstreek- mee om dagelijks honderden mama’s (to be) energiek in het leven te staan door middel van workouts in de buitenlucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: