Jools & Pippa skiles in Ruhrquelle, Duitsland - MOMspiration

Mag je je eigen kind uitlachen?

Sorry, maar we kunnen er echt niets aan doen. Iedere keer wanneer we het filmpje van Pippa haar allereerste skiles bekijken, dan komen we niet bij van het lachen. Gelukkig lacht Pippa zelf net zo hard mee: daardoor voelen we ons iets minder slechte ouders dat we ons eigen kind uitlachen… 😉 

Oké, ik zal je niet langer in spanning houden. Hier is HET filmpje!

Ze bleef het skiën gelukkig erg leuk bleef vinden en ging samen met zus Jools de hele dag door! Ze vroegen allebei ’s avonds toen we ze naar bed brachten of we gauw weer gingen skiën. En dat ondanks dat het bijna de hele dag geregend had en ze echt doorweekte en beurse katjes waren geworden. Bikkeltjes hoor!

Hebben jouw kids ook al eens geskied? En gingen ze á la Pippa ook wel eens head first naar beneden? Of heb je andere grappige anekdotes over skiles? Deel ze alsjeblieft op Facebook bij het bericht over dit blog.

liefs!

Annette

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: