Wat denk jij? Een broertje of een zusje voor Jools & Pippa?

Over 1,5 week is het zover. Dan mogen we bij Dokter Papa plaatsnemen voor een hele bijzondere echo. Ten eerste omdat hij de organen en botten van de baby uitgebreid gaat bekijken. Hij kan vanaf 14 weken al een heel groot deel van de 20 weken echo doen met zijn geavanceerde apparatuur. Bij Jools en Pippa zijn we ook bij hem geweest en daar waren we toen zo blij mee. Wat we toen en volgende week ook te horen en zien gaan krijgen is of de baby een jongetje of een meisje is. De gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste, maar jeetje, wat heb ik er zin in om te weten wie er in mijn buik groeit! Weten of het een broertje of een zusje is maakt voor ons het beeld/idee van de baby net een stukje duidelijker en echter! 

Bij Jools & Pippa heb ik geen seconde getwijfeld tijdens de eerste periode van de zwangerschap. Ik wíst gewoon dat ze meisjes waren. Maar nu. Nu is het anders. Ik dacht eerst echt een jongetje, maar sinds gisteren (na het luisteren van het hartje), neig ik meer richting een 3e girlie!

En ja, alle ‘ze zeggen’ wetten wijzen er ook op (knipoog, knipoog ;-)).

Volgens de uiterst betrouwbare Chinese kalender wordt het een meisje:

screenshot2019-01-31at15.33.26

Kijkend naar ‘de theorie’ van het aantal hartslagen per minuut wordt het een meisje:

img_9511
Boven de 140 slagen per minuut? Een meisje!

 

Mega trek in zoetigheid? Een meisje!

We are pregnant event -8

Ik ben dus he-le-maal geen zoetekauw eigenlijk, maar ik SNAK nu naar taart en slagroom en sapjes. Dit is SO NOT ME!

Hihi, alle gekheid op een (lolly)stokje: dit zijn zomaar random fabeltjes die op het internet te vinden zijn en geen wetenschappelijke onderzoeken aan zijn verbonden. Maar het is wel super grappig om te lezen en even lekker in mee te gaan. Gewoon voor de lol.

Ons echte uitsluitsel krijgen we op zaterdag 9 februari, wanneer we voor de 3e keer naar Dokter Papa in Amsterdam mogen voor een geslachtsbepalingsecho. Bij Jools & Pippa hebben we dit, zoals ik al eerder schreef, ook rond de 14e week gedaan en nu dus weer. Waar we 10000 keer nieuwsgieriger naar zijn dan het geslacht, is hoe het met onze baby gaat. Dokter Papa gaat dit uitgebreid onderzoeken. We kunnen niet wachten!

Wat denk jij? Krijgen wij een jongen of een meisje? En klopten bij jouw die gekke fabeltjes?

liefs,

Annette

PS:

Mijn grade 3 leerlingen hadden vanochtend TE lief een Surprise Baby Shower voor mij georganiseerd:

screenshot2019-01-31at16.04.45

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: