Vanmorgen at ik een hele reep chocolade

Ik ging er zelfs speciaal voor naar de winkel. En wist van te voren precies welke reep ik wilde kopen: puur met sinaasappel. En weet je? Ik denk dat we dat allemaal moeten doen!

Nee, zeker niet elke ochtend een reep chocolade eten, maar wel genieten van wat we eten en bewuster eten.

Omdat ik zelf niet geloof in diëten, maar zeker wel die, ik schat 10 onnodige, kilo’s extra kwijt wil, besloot ik mezelf bloot te stellen aan wat ik weet en geloof over eetgedrag.

En weet je?! In de afgelopen 20 dagen ben ik door bewust te eten, te genieten van mijn eten en ook met dat bakje chips op vrijdagavond en dat taartje op de babyshower van Anouk, al twee kilo afgevallen. Iets waar ik heel trots op ben!

Ik voelde me al goed in mijn lijf maar voel me hierdoor nog beter. Dus besloot ik er een online programma van te maken.

Omdat ik het andere moeders ook gun om zich lekker te voelen in hun lijf, zonder dieet maar door juist bewust te genieten van wat je eet.

Ik gun het iedereen om te stoppen met het hebben van onnodig hongergevoel of te blijven jojoën. Maar in plaats daarvan te starten met bewust genieten en hierdoor stapje voor stapje (bij duurzaam veranderen speelt tijd geen rol want je gaat er de rest van jouw leven profijt van hebben) vooruitgang te boeken!

Nou ben ik erg benieuwd… Zijn er meer MOMspiration moms die mijn mening delen? Hoe is jouw relatie met eten? Ik ben me er bewust van dat dit voor veel vrouwen een gevoelig onderwerp is. Daarom maak ik het hier in deze veilige omgeving graag bespreekbaar.

Kusje van mij!

Elles

Gepubliceerd door

Elles Janssen

Elles Janssen woont samen met haar 3 mannen (1 grote kleine en 2 kleine grote mannen) in Lisse. Elles zegde begin 2013 haar kantoorbaan op om haar droom te volgen: een eigen onderneming starten. Elles helpt sindsdien -als franchise neemster van Mom in Balance Hoofddorp, Duin & Bollenstreek- mee om dagelijks honderden mama’s (to be) energiek in het leven te staan door middel van workouts in de buitenlucht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: