tijd voor elkaar - Annette & familie

En de winnaars van het weekend Duinrell zijn…… WIJ!!!

We kunnen het bijna niet geloven. Dromen we? Hebben wij écht een weekend in een Duingalow in/op attractie- en vakantiepark Duinrell gewonnen? Maar het stond toch echt zwart op wit in de email die we kregen van het PR team van Duinrell: wij hadden de leukste content geleverd over ons dagje in het super toffe attractiepark en zijn de winnaars van een minivakantie. Van alle mamabloggers die ook aanwezig waren en online content hadden gecreëerd kozen ze onze video, blog en Social Media posts uit als hetgeen waar ze het meest blij van werden. Ons hele gezin is hier apetrots op, want we hebben dit helemaal samen bedacht en gemaakt. Hiep hiep hoera! 

Ieder woord wat in het blog staat geschreven en iedere lach in de video is echter dan echt. We hebben niets mooier voorgedaan dan dat het was, want het was werkelijk zo fijn als hoe het geschreven is en eruit ziet. Dit dagje uit op 19 april had voor ons een speciale lading, want tijdens de verhuizing hadden we heel weinig tijd samen gehad. We hebben ontzettend genoten van al die quality time in Duinrell.

Al struinend over het park zagen we de Duingalows al staan. Stiekem droomden we samen al een beetje weg: Hoe zou het zijn om daar te mogen logeren? Dan heb je nóg meer tijd om het park te ontdekken. Dan kunnen we zo vaak naar het Tikibad als we willen (er is zelfs een speciaal nieuw gedeelte voor de jongste kids en daar zijn we nog niet geweest!) en wel 10 keer achter elkaar in de Kikkerachtbaan.

Dus toen dat fantastische emailtje m’n inbox invloog, sprong ik een gat in de lucht. Ik kon niet wachten om het aan de rest van ons gezin te vertellen. Dat deed ik eerst aan Pippa, toen ik haar ophaalde van haar logeerpartijtje bij opa en oma. Ze raadde al wat ik wilde zeggen toen ik alleen nog maar zei: “Weet je nog dat we een dagje naar Duinrell zijn geweest?”

Daarna mocht Pippa het aan papa Thaddeus en Jools vertellen. We hadden samen geoefend hoe ze de spanning een beetje op kon bouwen en wat ze dan zou zeggen. Maar toen het eenmaal zover was, wist ze het niet meer….. Met een beetje hulp van mij kon zij toch zelluf de blijde boodschap delen. Jools en Thaddeus waren heel blij verrast. Dat was mooi nieuws voor een normale donderdagmiddag! En: nu kunnen we met z’n allen van de voorpret genieten! Lekker filmpjes kijken van de glijbanen in het Tikibad, want daar zijn we nog niet geweest en kijken we heel erg naar uit.

We kunnen niet wachten! Zoveel zin in heeeel veel uren Duinrell. Springen, duikelen, glijden, zwemmen, zoeven, knuffelen (met Rick en Lelie), smullen en 1001 andere leuke dingen beleven samen. Yes!

Heb je ook wel eens in een Duingalow gelogeerd? Of op de Duinrell camping gestaan? Hoe vond je dat?

Lieve lieve groetjes,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: