amanda-gezichtsbehandeling-stoom-ontspannen-ernas-beauty-huidverzorging-huidverbetering

GIVEAWAY: Jij kunt mijn allerfijnste Moederdagcadeau ooit winnen!

Toen ik net bevallen was van Pippa en ontzettend moest wennen aan het moeder zijn van 2 kinderen, kreeg ik mijn allerfijnste Moederdagcadeau ooit. Het idee voor dit cadeau was bekokstoofd door Thaddeus en een toenmalige patient in zijn fysiotherapiepraktijk, genaamd Amanda. Samen begrepen zij heel, heel goed wat ik op dat moment heel goed kon gebruiken: onverdeelde tijd en aandacht voor mij. Alleen voor mij. En die kon Amanda mij in haar beauty salon Erna’s Beauty als geen ander geven. Een gezichtsbehandeling van 90 minuten was een schot in de roos als Moederdagcadeau! 

Amanda en Annette - Erna's Beauty & MOMspiration

Al Vier Jaar Fan Van Amanda

Wanneer je mij kent, wel eens mijn account @theflyingdutchfamily op Instagram bekijkt of MOMspiration’s blogs leest, dan weet je vast dat het niet bij die ene behandeling in mei 2015 is gebleven. Inmiddels ben ik één van Amanda’s trouwste fans. Sowieso lig ik eens per 1,5 maand bij haar in de stoel om mijn gezicht, nek, hals en schouders in de watten te lagen leggen. Maar, de verzorging van mijn huid gaat verder dan alleen de behandelingen in haar beauty salon: iedere dag gebruik ik thuis tweemaal de producten die Amanda mij heeft aanbevolen. Hoezo ben ik hier eigenlijk pas 4 jaar geleden mee begonnen??

Nou ja, ik weet wel waarom: ik zag het belang er niet van in. Soms liet ik me letterlijk en figuurlijk wel eens ergens een crèmetje aansmeren, maar na een week was de nieuwigheid en motivatie er wel weer af. Het potje dure spul belandde ergens achterin een kast of raakte kwijt.

Hoe kan het dan toch dat ik het nu wel zo goed volhoudt om dagelijks voor m’n huid te zorgen?

Amanda heeft mij -na een uitgebreide huidanalyse- heel rustig en in kindertaal uitgelegd welke huidverzorgingsproducten bij mij passen. Maar vooral: wat er precies gebeurt wanneer ik ze gebruik. Ieder product van Matis (‘mijn’ merk!) draagt een belangrijk steentje bij om mijn huid er gezond en fris uit te laten zien. Ik begrijp hierdoor de logische opbouw in het gebruik van de producten.

IMG_0976

Ga ik het nu wél volhouden?

Eerlijk: ik was in het begin wel al een beetje bang voor week 2. Want dat is wanneer ik al die andere keren Sjaak Afhaak bleek. Maar Amanda zei dat ik echt door moest zetten. Als moeder van 3 jonge kinderen, begrijpt ze als geen ander hoe uitdagend het is om tijd voor jezelf vrij te maken, maar ze verzekerde me dat het echt haalbaar is. Gewoon doen. Ze zou een maand later m’n huid weer analyseren om te zien of er huidverbetering opgetreden had. Ze zei dat als ik door zou zetten met het tweemaal per dag verzorgen van m’n huid, het op een gegeven moment net zo normaal zal worden als tandenpoetsen. Want: waarom zorg je wel zo goed voor je tanden, maar niet voor je huid? Doe het gewoon!

Mensen die mij goed kennen zeggen regelmatig dat m’n huid er zoveel beter uit is gaan zien. Zelf zie ik ook een enorm verschil. Ik voel me fris en fruitig en dat is exact hoe ik graag in het leven wil staan! De combinatie met zo gezond mogelijke voeding zorgt ervoor dat m’n lijf en huid mijn happy home zijn. Een fijn, stralend en stabiel huisje waarin ik m’n beste zelf kan zijn.

Grappig weetje: Diezelfde mensen, die mij goed kennen, geloofden in het begin totaal niet dat ik het gebruiken van deze producten langer dan een week vol zou houden. Haha, TOCH gelukt! En stilllll going strong. 

Ik gun een andere moeder dit ook!

Je begrijpt dat ik Amanda enorm dankbaar ben voor haar toewijding om mij goed voor m’n huid te leren zorgen. En Thaddeus natuurlijk ook: het was zijn Moederdagcadeau voor mij 4 jaar geleden. Daar begon het allemaal mee. Nu wil ik jou heel graag ook deze kans geven: een Meet & Treat met Amanda in haar salon in Nieuw Vennep, genaamd Erna’s Beauty. Eerst maken jullie kennis en doet ze een huidanalyse. Samen bepalen jullie welk huidverzorgingsmerk bij jouw huidconditie en wensen past. Op dat moment wordt bepaald welke gezichtsbehandeling uitgevoerd zal worden.

Wil je meer over deze Meet & Treat weten? Lees dan een uitgebreide uitleg op de website van Erna’s Beauty. 

Hoe kun je een Meet & Treat (van 90 minuten!) bij Erna’s Beauty winnen?

Je kunt de huidanalyse + een 90 minuten op maat gekozen behandeling winnen voor een moeder die jij dit het allermeeste gunt. Wie zou dit Moederdagcadeau echt heel erg goed kunnen gebruiken? Tag diegene op Facebook of Instagram (@theflyingdutchfamily en @momspiration.nl) onder de post over dit blog en wie weet ligt deze moeder binnenkort wel bij Amanda in de stoel….

IMG_3433

De actie zal in totaal 20 uur lopen > zondagavond om 18.30 uur maken we de winnares bekend via Facebook & Instagram. Een fijn toetje toe van Moederdag!

Een hele fijne dag toegewenst, lieve jij.

liefs,

Annette

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: