Erna's Beauty MOMspiration

De winnares van de Erna’s Beauty & MOMspiration GiveAway is….

Ja jeetje, een winnares kiezen tussen al deze (wens)mama’s die een 90 minuten durende Meet & Treat (kennismaking + huidanalyse + gezichtsbehandeling) was natuurlijk mega onmogelijk. Daarom hebben we de namen van alle (76!) kansmaaksters die getagd zijn onder het bericht over de GiveAway op de Facebook en Instagram accounts van MOMspiration, The Flying Dutch Family en Erna’s Beauty ingevoerd op de website van Naamloting.nl. Een draai aan het rad, uhhh druk op de knop en dit is de naam die gekozen werd…..

Screenshot 2019-05-12 at 20.10.42

Hiep hiep hoera voor Chantal! Gefeliciteerd met deze overheerlijke prijs. Dat je er maar net zoveel plezier aan mag beleven als ik.

Voor iedereen die niet gewonnen heeft voor de (wens)moeder die dit cadeau zo goed kan gebruiken: misschien een mooi idee om samen met een club meiden dit te geven als steuntje in de rug. Letterlijk: want Amanda masseert ook een deel van je rug, nek en schouders tijdens de langere behandelingen. Hoe mooi om iemand hiermee te verrassen?! Bekijk de website van Erna’s Beauty voor de mogelijkheden, of bel gewoon even op (0252-347749). Het leuke team staat altijd voor jou klaar met toptips en antwoorden op je vragen.

Erna's Beauty Nieuw Vennep

Morgen geeft Beauty Expert Amanda ons op MOMspiration.nl een aantal super simpele tips waarbij je iedere dag goed voor je eigen huid kunt zorgen. Wat dan weer heel veel fijne neveneffecten heeft. Want: een relaxte & stralende mama = een relaxt en stralend gezin.

Mocht je nog vragen op het gebied van huidverzorging hebben: bel gewoon even naar Erna’s Beauty en/of maak een vrijblijvende afspraak met Amanda, haar moeder Erna, Jolijn of een andere medewerkster van Team Erna’s Beauty. 

Screenshot 2019-05-12 at 20.26.25

Hopelijk hebben jullie een fijne Moederdag gehad.

Heel veel liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: