Duinrell Wassenaar Duingalow The Flying Dutch Family MOMspiration weekendje weg met kids

Een Lang Weekend Duinrell: “Mama, mogen we hier wonen?”

Ken je het gevoel, dat je bijna uit elkaar barst van geluk? Daar hadden alle leden van ons gezin afgelopen weekend mee te kampen tijdens een mini-break op vakantie- en attractiepark Duinrell in Wassenaar. We hadden geen besef van dag of tijd en deden volledig waar we zin in hadden. Oh, ik lieg. Jools hield 1 heel belangrijk tijdstip wel degelijk scherp in de gaten en dat was 14.45 uur. Want dat was hét moment dat er bij het Kikkerrad geknuffeld kon worden met de grootste groenste vriend van de meisjes: Mr Rick de Kikker himself. 

De meisjes hadden Rick al gespot voordat hij uberhaupt de kans had om naar het Kikkerrad toe te komen voor zijn dagelijkse Meet & Greet momentje. Die arme kikker werd gelijk gegrepen door Jools & Pippa. Gelukkig bleef hij lachen 😉 

Na ons vorige bezoek aan Duinrell schreef ik al hoe fijn wij het park vonden. We waren met name erg fan van de overzichtelijkheid en prima af te leggen afstanden tussen attracties aan het begin en het eind van het park. Hierdoor hoef je geen bepaalde planning te maken of volgorde aan te houden om alles te kunnen zien en doen. We hadden geen seconde last van een gehaast gevoel, wat je bij andere veel grotere parken wel eens kan krijgen.

Dit keer was dat relaxte gevoel verdubbeld: we konden het nóg rustiger aan doen, omdat we zelfs een paar nachtjes op het park bleven logeren. Volgens Jools & Pippa woonden we voor even op Duinrell. Dat beviel hen zo goed, dat ze best ons nieuwe huis (waar we sinds een paar weken wonen) in willen ruilen voor de Duingalow aan de rand van het bos.

Thaddeus en ik begrijpen hun gevoel helemaal. De combinatie van rust, tijd met elkaar en te gekke avonturen beleven was goud.

Het was een meer dan heerlijk weekend waar we met een enorme smile op terugkijken. En jij kunt mee terugkijken, want ik heb een filmpje gemaakt van het weekendje Duinrell!

Voordat ik weer verder ga met 111 rapporten schrijven (dit blog is keihard rapportontwijkend gedrag), wil ik nog 1 ding zeggen: Duinrell, we will be back. Wanneer de baby geboren is en ik Fit to Ride & Slide ben, komen we heel graag terug. Als enorme achtbanen en waterglijbanen fan was het soms best wel even een dingetje om alleen maar toe te kunnen kijken. Als troost gunde ik mezelf en de bolle buik een half uurtje chillen op een ligbedje in het Tiki Bad. Ook niet slecht, maar de volgende keer wil ik ook roetsjen!

IMG_4419

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: