Kom je een kijkje nemen in onze babykamer?

YES! Het kamertje van de baby is klaar! We hadden van te voren geen plan (goh, verrassend…) en het inrichten is daardoor een heel organisch proces geworden. De ene keer kwamen we tijdens het shoppen iets tegen wat heel erg bij ons gezin past of we kregen een lief cadeau van familie en vrienden wat we graag in de babykamer wilden zetten. Soms voegde Jools opeens wat toe en een andere keer Pippa: ZO tof om terug te kijken op hoe we met z’n allen op die manier een heel fijn plekje voor ons nieuwe gezinslid samen hebben gesteld. Tijdens mijn verlof zit ik hier regelmatig en kijk dan om me heen naar alle bijzondere spulletjes die stuk voor stuk een verhaal met zich meebrengen. Het is denk ik daarom dat dit babykamertje zo heerlijk voor ons voelt. Jools zei van de week: “Ik ga iedere dag even kijken in het kamertje van ons broertje en dan denk ik eraan dat hij het heel mooi gaat vinden.” LOVE, LOVE, LOVE!!!

Waar ik ook heel veel liefde voor heb, is voor jullie. De berichtjes die ik dagelijks via Instagram of Facebook krijg waarin interesse getoond wordt in het verloop van de zwangerschap, hoe Jools & Pippa het allemaal vinden, maar ook met de vraag of ik het babykamertje wil laten zien, vind ik zo leuk en lief! Dus daarom -om die laatste vraag te beantwoorden-, heb ik speciaal voor jullie een digitale rondleiding gecreëerd.

Klaar voor de start?? Daar gaan we!

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: