DE film van onze laatste vakantie als gezin van 4!

We hadden ons geen fijnere locaties (ja: 2!) kunnen wensen om onze laatste vakantie als gezin van 4 door te brengen. Op aanraden van onze favoriete expert op het gebied van kleinschalige paradijsjes in Cyprus, Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en Malta –genaamd Eliza-, boekten wij 2 weken vakantiepret in Portugal. De eerste week bij Quinta Verde Sintra aan de Costa de Lisboa en de tweede bij Fazenda Grande in de Algarve.

Wie onze reisavonturen de laatste jaren gevolgd heeft, weet dat ik jullie het liefste aan de hand van bewegende beelden mee(terug)neem op avontuur. Daarom is er ook dit keer weer een heerlijke video. Met vrolijke Portugese vibes… Enjoy!

En? Heb je mijn Mitch & Pamela Baywatch grapje ontdekt? En het ‘Oeps-Daar-Gaat-Pippa’s-IJs’ momentje?

Het was een meer dan fantastische vakantie met z’n viertjes. Wat een bizar bijzonder idee dat het nu nog maar zo kort duurt voordat we met z’n vijfjes zullen zijn. Ons nieuwe avontuur staat op het punt om te beginnen!

liefs

Annette

PS: We willen heel graag de volgende mooie bedrijven bedanken voor het mede mogelijk maken van onze vakantie: Eliza was here, Beachlife Official, Little Hedonist en Petite Stock.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: