Ik ga stoppen met MOMspiration…

Oh, wat voelt het heftig om dit zo als titel te typen. Dat maakt mijn beslissing nog echter dan echt. Want ja, het gaat echt gebeuren: ik ga stoppen met MOMspiration. Na vijf jaar zijn Annette en MOMspiration straks niet meer een setje. Na vijf jaar is het tijd voor afscheid. Maar… jullie zijn nog niet van ons (van Annette én MOMspiration) af. Natuuuuurlijk niet! We gaan allebei door, maar dan wel in een andere vorm/bezetting. Het is nog niet helemaal concreet, dus ik zal je even een voorzichtige sneak preview geven voor nu.

Bekijk hier de nieuwe website van MOMSPIRATION

Hoe het geschiedde…

Sol en ik waren samen aan het hardlopen. Nou ja, ik liep hard en hij lag lekker te slapen in z’n Stokke Trailz wagen.

We waren onderweg naar onze pitstop: de fysiotherapiepraktijk van Thaddeus(.nl) bij av de Spartaan in Lisse. En opeens, ter hoogte van Helder Carwash (ik weet het nog precies) schoot het mij te binnen: ik ga stoppen met MOMspiration.nl en door met theflyingdutchfamily.nl. Whoppa. Ja. Dat is het. Dat ga ik doen. Dat is zoveel duidelijker dan steeds uit te moeten leggen: “Mijn blog is MOMspiration, maar op Instagram heet ik @theflyingdutchfamily.” Ja, het is nu tijd om 1 lijn te trekken. The Flying Dutch Family it isssss. Op Instagram (waar ik dagelijks berichten en Stories post) en binnenkort ook als blog > theflyingdutchfamily.nl. M’n blog zal dezelfde insteek blijven houden: een positieve online community voor perfecte imperfecte families (niet alleen moeders dus meer ;-)).

Hoe het nieuws aankwam bij de teamies….

Wij van Team MOMspiration zijn hecht. Heel hecht. We weten exact wat we aan elkaar hebben en we gunnen elkaar de wereld. Ik zag er dus als een malle tegenop om mijn nieuwe idee met hen te delen en wilde er super zeker van zijn om niemand een vervelend gevoel te geven. Thank alle goodnessen dat dit niet gebeurde. Alle meiden reageerden super super super lief en bij eentje gingen zelfs alle radartjes op standje maximaal: Anouk zag het helemaal zitten om een doorstart te maken met MOMspiration.nl. Ze vroeg mij of ik haar dat wilde laten doen. Hoe en wat en waar en wanneer was nog niet helemaal clear, maar ze wilde sowieso de boodschap blijven voortdragen. Ze wilde onze positieve online community met de naam MOMspiration alive & kicking houden. En dat, lieve mensen, dat gaat gebeuren. Hoera voor crea bea Anouk & haar partner in crime Marjolijn!

En hoe nu verder?

Achter de schermen gebeurt van alles. Ik ga bouwen en vouwen aan theflyingdutchfamily.nl en Anouk is al ver voor op schema met een nieuwe MOMspiration.nl. We gaan jullie natuurlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen. SO-WIE-SO. Ennnnn er gaat misschien zelfs ook nog wel een feestje komen. Een afscheidsfeestje en een Kick-Off tegelijk. Dat zou wel gaaf zijn, toch? We mikken op 1 maart om de ‘overdracht’ te voltooien, dus dat feestje moet dan ergens rond die datum plaatsvinden. Houden we het klein of gaan we voor groots? Kom maar door met ideeën!

Wat vind je van dit nieuws? Deel je gedachten met mij, please!

Heel veel liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: