Hé, zullen we lekker een dag eerder op vakantie gaan?

Bij ons kan het ook nooit eens normaal gaan. De vorige keer dat we naar Duitsland op vakantie zouden gaan, besloten we een uur voor vertrek dat we toch maar thuis gingen blijven. Dit bleek uiteindelijk de beste beslissing ever, want een paar dagen later moest Sol in het ziekenhuis worden opgenomen met een longontsteking. Deze krokusvakantie gooien we het verrassingselement over een andere boeg: in plaats van morgen naar Duitsland te vertrekken zijn we vandaag al in de auto gesprongen. Bij ons kan het ook nooit eens normaal gaan en I love it.

Inpakrecord? Check!

Aan een georganiseerde vakantievoorbereiding of inpakstress doen we nooit. De avond of ochtend van tevoren rapen we wat spullen bij elkaar en zijn we klaar om te gaan. We hadden dus ook nog niets geregeld voor morgen. Dat zouden we nog wel doen als de kids op bed lagen ofzo. Maar toen ik vanmiddag met de kids naar Pippa’s zwemles reed, bedacht ik ineens hoe chill het zou zijn als we morgenochtend lekker wakker konden worden in Duitsland. En ‘s avonds reizen leek me eigenlijk ook wel fijner voor Sol. Die gaat overdag niet 4 uur slapen Ik stuurde Thaddeus (die nog aan het werk was) een berichtje met deze hersenspinsel en kreeg dit een paar minuten later terug:

Zo gezegd, zo gedikkiedaan

En hier zitten we dan! Met z’n vijfjes in de auto, op weg naar Hochsauerland. Kriebels in m’n buik van de zin in ongestoorde tijd met elkaar. Lekker wandelen in de prachtige natuur, hardlopen door het bos, skeeleren om de Hillebachsee, sleeën, knutselen, spelletjes spelen, boeken lezen en natuurlijk heeeeel veel knuffelen.

Liefs!

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: