Kom je op mijn feestje?

Je hebt er even op moeten wachten maar het is tijd voor wat digitale confetti én een dikke vette smile op je gezicht. Dit is dan ook jouw uitnodiging voor ons (digitale) feestje! Vandaag is het namelijk zover: de nieuwe website van MOMSPIRATION is online!

Voor ik het vergeet, wil ik jou eerst nog even bedanken! We (Marjolijn & ik) zijn overspoeld door allemaal mooie berichten en positieve reacties de afgelopen tijd én dat is zo fijn. Want uiteindelijk doen we dit voor jou. Om jou te inspireren met onze heerlijke verhalen, eerlijk geschreven vol met herkenbaarheid, praktische tips en de nodige bemoedigende woorden. Wij weten namelijk maar al te goed dat mama worden en mama zijn gewoon intens is.

Wat je vanaf nu elke maand kan verwachten zijn verhalen van mama’s die net als jij er voor gaan, om er het beste van te maken, de uitdaging van het moederschap bespreekbaar maken. We mama’s zijn er om elkaar te versterken. We laten je zien dat ook jij, net als wij, mama genoeg bent!

Aan de hand van een thema inspireren we jou iedere maand over uiteenlopende onderwerpen die het moederschap met zich meebrengen. Het thema voor maart is (hoe kan het ook anders) NIEUW!

Wat is er dan allemaal NIEUW op MOMspiration.nl?

Allereerst heeft de website een nieuw fris&fruitig uiterlijk gekregen. En daar zijn we ongelooflijk trots op! Een nieuw logo, een stoere uitstraling en blogs en verhalen overzichtelijk bij elkaar.

Wat je verder op momspiration.nl vindt is iedere maand een toffe editorial (de eerste staat nu online!), nieuwe mamabloggers (die stellen zich vandaag al aan je voor!) en bijvoorbeeld elke maand een interview met een ondernemende mama. Natuurlijk verschijnen er ook wekelijks nieuwe verhalen. En dat is nog maar het begin! Want ideeën en dromen hebben we genoeg.

En voordat ik deze laatste post op afsluit (hier op de The Flying Dutch Family) een dikke digitale kus voor Annette! Lieve Annette, dankjewel! Dat je mij belde, bijna 2 jaar geleden. Wil jij bloggen voor MOMSPIRATION? Dat vroeg je mij toen. En wat ben ik blij en trots wat we allemaal hebben neergezet. Bovenal, dankjewel voor het vertrouwen. Dat we (Marjolijn en ik) jouw kindje mochten adopteren om er iets prachtigs van te maken, zodat we mama’s zoals jij en ik blijven inspireren!

Liefs, Anouk

Gepubliceerd door

Anouk

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van zoontjes Oscar Yule (2018) en Nordin (2021) en dochtertje Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: