Waarom de Babboe Bakfiets & onze Baby een match made in dromenland zijn…

Stel je eens voor dat jij in een coconnetje wordt toegestopt met een warm dekentje. Het enige wat je ziet is een blauwe lucht met wolkjes. Je lijf en hoofd worden ritmisch gewiegd. Een fijne frisse wind waait in je gezicht. Af en toe flitsen er wat bomen voorbij. Je ogen worden zwaarder en zwaarder. En dan, en dan… vertrek je langzaam richting dromenland.

Als Sol zou kunnen praten, dan zou hij zijn Babboe bakfietsritjes op deze manier omschrijven. Wat is het toch iedere keer weer genieten om hem zo te zien genieten. Wanneer hij in zijn autostoeltje vastgesnoerd wordt in de bak van de bakfiets, ligt hij er als een koning in zijn koets bij. Met blosjes op zijn wangen van de gezonde buitenlucht. Wat heerlijk, wat ontzettend heerlijk! Vaak rijden we zelfs nog een extra rondje omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen samen. En wanneer Sol z’n zussen Jools & Pippa er op het bankje in de bakfiets bij zitten, dan genieten zij net zo hard mee. De auto zouden ze het liefst laten staan, want daar op dat bankje voelen ze zich als twee prinsesjes zo rijk. Twee prinsesjes en één koning. Zo parmantig zitten/liggen ze erbij!

Buiten is het beter

Wij geloven enorm in de kracht van buitenlucht. In onze ogen bestaat er geen slecht weer. Van een heerlijke Hollandsche bui worden wij blij en tegen de wind in fietsen is een gratis workout waarbij en waarna we ons super stoer voelen. Dankzij de Babboe heeft Sol in zijn eerste 7 maanden al zoveel fijne fietstochten kunnen maken en we voelen ons daar heel goed bij. De liefde voor buiten zijn krijgt hij zo met de paplepel ingegoten. Nu nog passief en vaak in dromenland, maar voor actie is nog tijd genoeg. Wat een gezonde start van zijn leven!

Kijk ‘m liggen dan!

En jij? Ga je ook graag fietsen met je kid(s)? En ben je ook zo’n bakfiets lover als wij?

Oké, genoeg gekletst. Tijd voor actie in de taxi, uhhh Babboe. Sol op z’n troon en mama gaat de beentjes laten werken. Love, love, love it!

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Waarom de Babboe Bakfiets & onze Baby een match made in dromenland zijn…

  1. Hi Annette! Wij orienteren ons ook op een bakfiets, dit ziet er heerlijk uit! Hoe doen jullie het nu Sol 1 jaar is, lukt het dan ook nog om met zn drieen op pad te gaan in de bakfiets?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: