Jools & Pippa geven jouw kinderen Engelse les!

De komende weken zal ik mijn 8 klassen -die ik normaal gesproken lesgeef op de Internationale School van Amsterdam- online voorzien van proberen zo goed mogelijk online te inspireren om Nederlands te blijven oefenen. Tegelijkertijd ben ik ook Jools & Pippa hun juffie. Best een uitdaging om dat allemaal in 1 huis te doen. Maar gelukkig kon ik m’n brein hard genoeg laten kraken om tot een Crea Bea oplossing te komen: we kunnen die 2 dingen prima combineren! Ik liet m’n brein zelfs zo luid kraken dat er nóg een tof idee naar boven schoot… > Laten we er een derde soort publiek aan toevoegen: alle kinderen van Nederland die het leuk vinden om Engels te leren. Zie hier het resultaat!

OHHH help: er staat ergens een ‘than’ die ‘then’ moet zijn… Oeps!

We zien jullie versies van ‘Engels leren met een stoel’ graaaaaag tegemoet!!!

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: