The Flying Dutch Family - thuiswerken

Morgen zal ik m’n tanden poetsen, haren borstelen en ondergoed aantrekken. Echt.

Och jongens (Pippa zou zeggen: jommens), ik loop er al 4 dagen bij als Ma Flodder. Ik zie er echt, maar dan ook echt niet uit. En het is maar goed dat er geen geurfunctie op je telefoon of laptop zit, want erg fris ruik ik niet. Echt, écht: morgen zal ik ervoor zorgen dat ik er weer een beetje toonbaar uitzie voor de buiten-, uhhhh binnenwereld. Echt. Écht.

Heerlijk hoor, dat kloffie. Maar ik word er wel een beetje extra duf en muf van. Het werkt niet heel energiek voor m’n brein om rond te sloffen (letterlijk) in m’n joggingbroek, slaapshirt en m’n zondagochtendtrui. En die energie heb ik juist nu zo nodig. Ieder beetje helpt, dus hopelijk gaat m’n frisse look voor een goede boost zorgen morgen. Want ja: morgen weer een dag thuis werken en mama zijn tegelijk. It ain’t easy, maar het wordt wel een stuk makkelijker voor mij gemaakt dankzij m’n allerliefste lief die van mij een medaille verdiend. Hij is zelfs al met alle kids op schoolreisje geweest. OCH: LIEFDE!!!! Ook hij heeft werk te doen (als Corona-proof digi fysio), maar zorgt ervoor dat hij de kinderen bezighoudt en verzorgt wanneer ik boven in ons rommelkamertje probeer 8 klassen les te geven. En wanneer hij gaat bellen met een patient, dan grijp ik gauw Sol uit z’n armen zodat hij rustig de tijd kan nemen om iemand op afstand te helpen met een lichamelijk probleem.

Samen kunnen wij dit. Als we dit samen kunnen, kunnen we alles.

Maar jeetje, jongens. Ik ben nog nooit zo toe geweest aan weekend. Dan kunnen we lekker in ons kloffie op de bank hangen.

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: