CrossFit Family Workout The Flying Dutch Family

Maak van de nood een deugd: Sporten met het hele gezin!

Een vaste sporttijd met een vast groepje mensen is voor velen onder ons een zeer belangrijke stok achter de deur om aan de benodigde wekelijkse beweging te komen. Maar aangezien al die stokken stuck in their houses zitten te zitten de komende tijd, zijn we op onszelf aangewezen. Ons nieuwe normaal vraagt om nieuwe stokken. Gelukkig hoef je daar niet ver voor te zoeken. Ze zijn heel, heel dichtbij. Hoogstwaarschijnlijk op een steenworpje afstand. Meet your new sports buddies: je eigen gezinsleden!

Om je te inspireren hoe je een Family Workout kunt organiseren, legt Thad the Dad (die overigens gecertificeerd CrossFit Kids trainer is) 2 spelletjes aan je uit die uitdagend (en leuk!) zijn voor jong en oud. Doen jullie mee?

Dit is toch te leuk? Laat je me weten of jullie geïnspireerd zijn geraakt?

Liefs!

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: