The Flying Dutch Family - een dagje uit ons leven in quarantaine

Een dagje uit ons leven in Quarantaine

Wát een bizarre en bijzondere tijd om mee te maken. Vreselijk natuurlijk dat er zoveel doodzieke mensen zijn en dat voor velen het virus niet te overwinnen is. Vreselijk. We proberen maar niet al te veel het nieuws te volgen, want dan zouden we de hele dag depri op de bank hangen. Daar schiet niemand iets mee op. We proberen er juist samen, in onze eigen kleine wereld, iets moois van te maken. Voor onze kinderen en voor onszelf. En oefening baart kunst, want dat gaat ons steeds beter af. Nieuwsgierig naar hoe een dagje bij ons thuis eruit ziet? Bekijk dan één van onze filmjes: de lange versie met een kletskous Annette, óf de kortere versie > op verzoek van Pippa, want die vond mijn geklets maar saai.

Een dagje uit ons leven in quarantaine (lange versie)

EEN DAGJE UIT ONS LEVEN IN QUARANTAINE (korte VERSIE)

Super benieuwd of er herkenbare dingen naar voren zijn gekomen voor jou? Gaat het er bij jullie thuis ook ongeveer zo aan toe??

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: