Tekening Jools - The Flying Dutch Family - Wij gaan op berenjacht

Wij gaan op berenjacht. Ga je met ons mee?

Heb je de tofste actie ever al meegekregen? Zet een beer voor je raam, zodat kinderen in je buurt -in de geest van hét boek- op berenjacht kunnen gaan. Te leuk toch? Voor degenen die hét boek niet kennen: hét boek heet ‘Wij gaan op berenjacht’ van Helen Oxenbury en Michael Rosen. Als juf en mama heb ik dit boek al 1001 keer voorgelezen. Alle leerlingen die ik ooit heb gehad en al mijn gezinsleden kennen de tekst uit het hoofd. Nou ja, allemaal…?! Sol moet nog even oefenen. Maar hij zit er wel al lekker in na het de afgelopen dagen op repeat te hebben gehoord én aanschouwt. Hij vindt het GUH-WEL-DUG als wij in de woonkamer op berenjacht gaan. Om je te laten zien waar ik het over heb… Hier is ons filmpje!

Mocht je hét boek nog niet in huis hebben, dan kun je het hier online bestellen bij Lievelingetjes in Lisse. #supportyourlocalbusiness ♥

lieve lieve lieve groetjes,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: