Pippa vijf jaar in quarantaine - bos bloemen - the Flying Dutch Family

Hoe we Pippa’s 5e Verjaardagsfeestje in quarantaine vierden

Pippa’s 5e verjaardagsfeestje gaat in de boeken als heel, heel bijzonder. Vandaag is het al bijna een week geleden, maar de feeststemming zit er bij haar nog steeds in. Vanmiddag zei ze zo opeens uit het niets dat ze het echt een super leuke verjaardag had gevonden. Toen ik haar vroeg wat ze er dan super aan het gevonden, antwoordde ze het volgende: “Omdat ik lekker mocht bepalen wat we gingen doen en dat de opa’s en de oma’s en mijn ooms en tantes en neefjes en nichtje en Elles en Anouk Boetzer en Timo en de mevrouw van het liedje en de mensen die kaartjes hebben gestuurd en nog meer mensen lieve dingen voor mij hebben gedaan en ze hebben aan mij gedacht.” Deze uitspraak heb ik gelijk opgeschreven, want dit wil ik voor altijd blijven herinneren. En om Pippa’s uitspraak kracht bij te zetten, heb ik haar verjaardag ook in bewegende beelden vereeuwigd. Hier is Pippa’s 5e VerjaardagsVideo:

Och, hemel, Pippa is MEGA verwend. Nog nooit kreeg iemand uit onze familie ZOveel cadeaus! Haha, ik denk dat iedereen dit jaar extra zijn of haar best heeft gedaan om haar te verwennen. Moet je kijken!

DANK DANK DANK DANK

Lieve lieve mensen die Pippa verjaardagswensen hebben gestuurd: dank jullie wel. Ik heb Pippa de berichtjes laten zien en ze heeft daar zo enorm van genoten. Ze was onder de indruk van het feit dat zoveel mensen hun best voor haar hadden gedaan. Dus vanuit de grond van ons hart: dank jullie wel! Pippa’s verjaardag was mede daardoor echt onvergetelijk. En oh ja, ook doordat haar wens uitkwam: Op haar verjaardag door de McDrive en dan zelluf mogen bestellen. Check!

Heel veel liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Hoe we Pippa’s 5e Verjaardagsfeestje in quarantaine vierden

  1. WAT een leuke verjaardag Annette! En die Sol, die overal ongestoord tussendoor scharrelt, heerlijk! Jullie weten ook overal wat leuks van te maken! Hulde! Nou, allemaal alsnog gefeliciteerd en AJB gezond blijven!! Dagdag een dikke app knuffel, Anita

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: