Tien typische Corona-tijd foto's van The Flying Dutch Family

10 Typische Corona-tijd Foto’s VAN THE FLYING DUTCH FAMILY

Dat we momenteel leven in een belangrijk stukje geschiedenis van de toekomst, dat hebben we allemaal inmiddels wel in de gaten. Dat dit 1001 uiteenlopende emoties met zich meebrengt; ook dat voelen we massaal. En ondanks dat we ver uit elkaars buurt blijven, voelen we ons meer verbonden dan ooit. Als liefhebster van fotografie vind ik dat een bijzondere uitdaging om te vereeuwigen op beeld. Ons eigen stukje geschiedenis voor in de fotoalbums van onze kinderen. En wie het interessant vindt, mag hier, op onze website, meegenieten van de plaatjes. Welke foto is voor jou het meest herkenbaar?

Foto 1: Zo dichtbij en zo ver weg

Foto 2: Moppen tappen voor de oude buurtjes

Foto 3a, B & C: k-RAAMvisite bij baby Rubí

Foto 4: Behangplakneigingen

FOto 5: Er is er één jarig, hoera, hoera

Foto 6: Spelletjesavond

foto 7: Wanneer 1,5 meter voelt als de Grote Oceaan

Foto 8: Verstoppertje spelen met de deur op slot

Foto 9 A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, k, L, M & O:
Thuis = School, Thuis = Werk, Thuis = Alles

Foto 10: TGIBT (Thank God It’s BedTime)

Laat je weten welke foto’s/situaties jij het meest herkenbaar vindt?

Liefs!

Annette

PS: Jools heeft donderdag haar spreekbeurt gehouden over de springbok. Hij staat op ons YouTube kanaal! Die van Pippa (over kribolbeesjus en hizebirsbeesjus) komt er binnenkort ook op te staan.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: