The Flying Dutch Family - draagzak workout met baby

Oh hellllup: Hoe krijg ik die Quarantainekilo’s er weer af?

Om m’n quarantaine(vr)eetgedrag een beetje te compenseren, probeer ik iedere dag iets van actie in de taxi te creëren. Het is bij lange na niet altijd een mega sweaty hijg-hijg workout, maar de 2-2 voetbalwedstrijdjes in de steeg en de fietsritjes naar de Olmenhorst zet ik ook gewoon op m’n weegschaal. Je weet wel, zo’n ouderwetse: met op links al die ovenbitterballen, white crispy chocorepen en flessen wijn + op rechts de hoeveelheid beweging, groenten, fruit en water. Vandaag deed ik een workoutje waar ik mega blij van werd. Lekker laagdrempelig en gewoon samen met m’n favo sidekick. Of eigen chestkick, want Solliebollie sportte hobbelde gezellig mee in de Mei Tai terwijl ik de spiertjes wakker schudde. Benieuwd naar hoe dat eruit zag? Kiek ons goan! Of nog beter: Doe mee! (kan ook zonder baby in draagzak ;-))

Van actie in de taxi komt niets dan goeds

Het mooie van een laagdrempelige workout is, is dat de trend wordt gezet. In ieder geval bij mij. Want toen ik Sol daarna in bed legde, ben ik nog even doorgegaan in m’n eentje: 5 rondjes van 10 burpees en 10 ring rows. Lekker zweten en flink buiten adem. Heerlijk! Daarna heb ik ook vooral zin in water en gezond eten. Een ware win-win situatie dus. Toppppp!

Ben heel benieuwd hoe het met jou gaat op het gebied van sporten en gezond eten + drinken tijdens deze quarantaineperiode. Laat je het mij weten?

liefs,

Annette

PS: Deze fijne draagzak is de Mei Tai en en is gemaakt door de lieve vrouwen van Ilmaha.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Oh hellllup: Hoe krijg ik die Quarantainekilo’s er weer af?

  1. Ik ben juist in deze periode meer in beweging gekomen, heerlijk! Niet perse om de vreterijen te compenseren, maar dat is wel een fijne bijkomstigheid! Hopelijk kan ik die bewegingsroutine straks vasthouden…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: