Duinrell x The Flying Dutch Family

Ga je met ons mee op avontuur?

Duik in onze woorden, foto’s en video van ons avontuur op Duinrell en het zal voelen alsof je zelf beleeft! Zoef met ons mee van alle glijbanen in het Tikibad, gooi je handen in de lucht in de Kikkerachtbaan, ga los in het bos en kom gezellig uitrusten van alle pret bij ons in het allermooiste thuisje waar we ooit gelogeerd hebben. Ben je er klaar voor? Let’s GO!

Wat Duinrell voor ons betekent…

Duinrell heeft voor ons zo’n enorm speciaal plekje in ons hart. Als ik dat in woorden zou moeten uitleggen, dan weet ik niet goed waar te beginnen. Het is echt een gevoel wat iedere andere Duinrell fan vast heel goed begrijpt. Dan hebben we aan een blik in elkaars ogen genoeg. Dan wéét je wat ik bedoel met ‘dat speciale plekje in ons hart’.

Fantastisch om nu ook Sol te zien genieten van alles waar wij al jaren zoveel plezier aan beleven. De manier waarop hij ‘KIKKAHHH’ zegt (lees: enthousiast schreeuwt) is echt super schattig. We kunnen niet wachten om binnenkort samen nog meer Duinrell avonturen te beleven. Hopelijk kan dat nog net voordat we naar Noorwegen verhuizen. Dan zullen we Duinrell wel echt gaan missen! Misschien kunnen we ons eigen Duinrell park daar bouwen?

Wat zijn de favoriete attracties van The Flying Dutch Family op Duinrell?

Als een razende reporter ging ik alle gezinsleden langs om hen DE vraag te stellen: Wat is jouw favoriete attractie op Duinrell. Dit hebben zij als antwoord gegeven:

Jools: De Splash, Kikkerachtbaan, het Carrousel, de Dragon Fly en Playa in het Tikibad.

Pippa: De Splash, de touwladders waarbij je bel moet luiden en de Blauwe Haai, Groene Barracuda en Hurri’Cone in het Tikibad.

Thaddeus: De sauna in de Duingalow, samen wandelen door het park en de Dragon Fly.

Sol: Locomotion en de Ballenzee.

Annette: Wandelen door het bos, ’s avonds borrelen in ons huisje en nagenieten van de avonturen, de Falcon en in het Tikibad: X-Stream

Ohhhh tijdens het maken van dit blog krijg ik nog meer zin om zo snel mogelijk weer op avontuur te gaan op Duinrell. Hopelijk tot TOP Team Duinrell!

liefs,

Annette & Family

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: