Zwangerschapsmode, een photoshoot, een hoop lol en een kleine opstandige dreumes. Dé ingrediënten voor geweldige foto’s!

De foto’s van de shoot zijn binnennnn! Dus zoals beloofd zal ik vandaag hier een blog over schrijven. Wat ben ik ontzettend blij met het resultaat!! Vooral de foto’s met Lauren maken me superrrr blij. Echt iets om te koesteren. En wat staat ze er ontzettend lief op! Maar ging het wel echt zo makkelijk met dit kleine dametje?

image

De wekker had ik vroeg gezet. Okay, poging nummer 2. We hadden tenslotte de week daarvoor voor piet snot op locatie gestaan omdat mijn hormonen het weer eens hadden overgenomen. Maar, dat maakte me niks uit, we gingen ook vandaag weer lekker in de make up en mijn haren in de krullers.

Die wekker was alleen niet echt nodig geweest. Mijn eigen kleine wekkertje, een slaapkamertje verderop, had besloten dat de dag rond 05:00 uur wel kon beginnen. En geef haar eens ongelijk! Eerst nog even lekker spelen, tekenen en boekjes lezen voordat we aan het werk moesten. Maarrrr, dat spelen, tekenen en boekjes lezen was toch niet zooo gezellig…Lauren was niet zo happy. En dat is ook niet zo gek met 4 doorkomende kiezen. Laten we eerlijk zijn, dat moet toch ook gewoon horror zijn? Wat ben ik blij voor haar als dat voorbij is!

Goed, het lukte ons om binnen de tijd weer keurig op locatie te verschijnen. Ik was er klaar voor en Lauren was er klaar voor. Ik had een grote tas met speelgoed mee en alle andere shizzle die je nodig hebt voor een shoot met een klein meisje. Vol goede moed belden we aan.

Wat een prachtige locatie! Veel licht, hoge ramen, een prachtige wenteltrap, trendy en stijlvol. Ik voelde me een behoorlijke bofkont! De jurken lagen klaar en de fotografe was er bijna. Lauren vermaakte zich goed met haar speelgoed. Maar dat was van korte duur…

Al snel was ze het er niet mee eens dat de 2 andere kindjes met haar speelgoed gingen spelen, ze wilde haar speen en haar konijn. Het zweet begon me lichtelijk uit te breken. Ohw nee hè, nu nog niet…we zijn nog niet eens begonnen! Maar ja, ík kan wel iets willen maar als mevrouw geen zin heeft… Daarnaast is mijn gouden regel met het doen van shoots samen met Lauren altijd geweest: ‘We doen het zolang zij het leuk vindt. Vind ze het niet meer leuk dan is het klaar’. Ik ben niet zo’n moeder die mijn kind gaat dwingen aan iets mee te doen omdat ik het leuk vind. (Geloof me, er zijn er genoeg die dat wel doen en dat vind ik echt horrible).

De fotografe was er, de jurken gingen aan en we konden gaan beginnen! Natuurlijk begonnen we eerst met Lauren samen. Beide kregen we een oud roze jurk aan wat ik natuurlijk fantastisch vond. Lauren op haar kleine blote voetjes, I just love it! De foto’s in de hal en op de trap gingen goed! Lauren had er lol in en was lekker ondernemend. Ik kon weer in de relax modus. Daarna kwam het gedeelte met de witte jurken. Lauren werd al wat minder amused. Met veel kunst en vliegwerk, boekjes en haar speen probeerden we er nog wat van te maken maar ze was het écht zat. Begrijpelijk natuurljk! Tijd om te stoppen was mijn idee. Niks moet, we hebben het geprobeerd. Nu maar hopen dat er wat goeie foto’s tussen zitten natuurlijk.

image

Gelukkig was er ook nog een ander model die een aantal jurken ging showen en kon ik Lauren lekker naar het kinderdagverblijf brengen. Heerlijk spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes! Ze had het knap gedaan!! We sprongen in de auto en reden naar ‘de boerderij’. Daarna reed ik snel weer terug om verder te gaan met de shoot.

De rest van de shoot verliep op rolletjes. Wat een prachtige jurken en wát een fijne fotografe. Ik heb echt genoten!

Na de shoot begon een enorme uitdaging voor mij. Wachten. En laat ik daar nou niet zo goed in zijn. Herkennen jullie dat?? Ik was zooooo nieuwsgierig! Ik bekeek wel 10 keer per uur mijn mail. Zijn ze al binnen?? Stuk ongeduld ben ik ook. Soms net een klein kind haha. Het duurde even, maar dat is ook niet zo gek want Helga van MOOI KLEIN FOTOGRAFIE (www.mooiklein.nl) heeft veel opdrachten. En dat verbaast me niks! Wat een ontzettend fijn mens. Ze neemt de tijd voor je en geeft je direct een ontspannen thuisgevoel. En dan de resultaten…wauw wauw WAUW!! Ik ben een suuuuuper trotse mama!! Wat heeft ze prachtige foto’s gemaakt en wat ben ik blij met de foto’s van Lauren en mij samen.

De foto’s worden overigens gebruikt voor reclame voor ‘Het Bolle Buikje’ in Almere (www.hetbollebuikje.nl). Een super gezellige en knusse boetiek met trendy zwangerschapskleding van allerlei bekende merken. De service is daar fantastisch. Je krijgt als zwangere alle aandacht en de eigenaresse kijkt echt samen met je naar je stijl, je maten en wat past bij jou zodat je tijdens je zwangerschap er ook prachtig uit kunt zien. Want zeg nou zelf, ook tijdens je zwangerschap wil je je fijn voelen. Er gebeurt zoveel, je lijf veranderd. Dat is niet niks en soms ook best een beetje wennen. Dan is het belangrijk dat je je goed voelt toch!?

De jurkjes zijn te verkrijgen in de boetiek én op de website!

image

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en hoopt eind februari 2017  te bevallen van een tweede dochtertje. Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

 

Disclaimer:

Annette en haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

image

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: