In m’n eentje op vakantie? Zonder lief & kids? YES PLEASE!

Oh hello Cyprus. Ik kan je al bijna ruiken. De geur van je kleurrijke bloemen, je zilte zee om je heen en mmm…. Stifado en Paidakia… Ik kan je al bijna voelen. De zon op mijn huid. Een zacht bed voor mij alleen. Ik kan je al bijna horen. Een zacht briesje dat door de bomen en struiken waait. Vogeltjes die vrolijk kwetteren en net als ik zin hebben in een nieuwe dag vol avonturen. Gezellig gebabbel van m’n reisgenoten.

Zin zin zin in jou!

Maarruhh… Over die reisgenoten gesproken: die ken ik dus nog niet. Thaddeus, Jools en Pippa gaan namelijk niet mee. Ik ben uitgenodigd door Eliza was here om Cyprus te ontdekken samen met 9 andere bloggers. We zullen verblijven in Eveleos Country House in het plaatsje Tochni aka ‘De Hemel Op Aarde Voor Kunstenaars’.

Toen deze uitnodiging binnenkwam ben ik als een malle van alles gaan regelen om dit mogelijk te maken. Lieve Thaddeus, opa’s en oma’s: alvast ongelooflijk bedankt dat jullie mij dit gunnen! Dit is Mama Me Time to the Max! En weet je: ik ga me hier niet schuldig over voelen, want dat zou zonde zijn van de reis. Zij vermaken zich echt wel zonder mij. Dat zou ook raar zijn om te denken: dat ze niet een paar dagen zonder mij kunnen, want dat komt echt wel goed. MAXIMAAL genieten wordt het. En natuurlijk iedere dag even FaceTime met de liefjes. Duh-uh!

In augustus 2016 mochten lieve vriendin Elles en ik ook al op reis met/van/voor Eliza was here. Wat hebben we toen als een malle genoten op Samos bij Eleonas Votsalakia! Daar genieten we nu nog van na….

En de voorpret van de aankomende trip is heerlijk begonnen. Vorige week kreeg ik een lief appje van Eliza om te vragen of ik al zin had in de reis:

IMG_3713.PNG

En gisteren kreeg ik dit! Spannend…. Wat zal erin zitten?

FullSizeRender 44.jpg
Check de details: supertoffe Travel Style stickers op de doos en het inpakpapier… LIEF!

Nou, dit!!!

FullSizeRender 43
Een lief kaartje van Eliza, Nivea Zonnebrand factor 30, een arm- of enkelbandje uit Cyprus, een prachtige doek om op te luieren in de zon of om om je lijf te knopen na het zwemmen, een paklijst, kofferstickers, Transavia vluchtinformatie en een routebeschrijving van het vliegveld naar Eveleos Country House in Tochni.

Eliza weet wel hoe ze het vakantiegevoel goed kan aanwakkeren. Nu heb ik NOG MEER zin in dit:

En NATUURLIJK neem ik jullie mee op reis. Houd MOMspiration.nl, Instagram (@annette.nico) en Facebook in de gaten vanaf zaterdag 6 mei.

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3,5) en Pippa (2) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Annette en haar gezinnetje verhuizen 28 juni 2017 voor 14 maanden naar Zuid Afrika om o.a. vrijwilligerswerk te gaan doen. En natuurlijk om lekker veel van dit bizar mooie land te zien en beleven.

Disclaimer

Annette & haar collega Tessa bloggen alleen over dingen die ze zelf meemaken of producten die zij zelf (hebben) gebruikt. Zij geven hierover ‘slechts’ hun persoonlijke mening.

ATJP-037

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “In m’n eentje op vakantie? Zonder lief & kids? YES PLEASE!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: