Surprise Surprise! Because YOU are worth it!

Heej Jij! Ja jij! Kom eens even héél dichtbij. Hoe stond jij vanochtend op? Had je zin in de dag? Bruiste je van energie? Of had je juist een slechte nacht gehad en voelde je je niet zo fijn? Het kan allemaal en het mag allemaal.

Maar heb je toen je vanochtend voor de spiegel stond jezelf eens goed aangekeken? Wat dacht je toen?
Jij. Ja jij! Weet dat je een top moeder bent! Waarom? Je gaat er iedere dag weer tegenaan. Je zet je volop in voor je kids, het huishouden houd je draaiende en met volle  boodschappentassen vul je de kasten weer en zorg je dat de kids een fijne maaltijd krijgen. Je knuffelt en kust en aan het einde van de dag ben je moe en plof je neer op de bank. Of je bent die dag die goede collega geweest, je hebt je naast je gezin volop ingezet voor je werkgever. Je bent die lieve vriendin of echtgenote die door de supermarkt loopt en bedenkt wat je vent lekker zou vinden om te eten vanavond. Je bent die enthousiaste vriendin die kaartjes stuur en een luisterend oor heeft wanneer het nodig is. Je houdt iedere dag alle ballen in de lucht! En je huilt wanneer het even niet meer gaat. Je lucht je hart, veegt je tranen weg en gaat weer door. Waarom? Omdat je een POWER WOMAN bent. Omdat je bruist van liefde voor je kroost. Je bent een kanjer!! En weet je? Daar mag je jezelf best wel eens voor belonen. Het hoeft niet groot te zijn. Jezelf een uurtje opsluiten in de badkamer voor een héérlijk spa moment, een goed glas wijn in alle stilte, een flinke reep Tony wegwerken (om je vingers bij op te eten zo lekker!), een wandeling door het bos he-le-maal alleen!! Hoe heerlijk is dat! Jij verdient dat.
IMG_0397
Gisteren was het moederdag. Een dag waarop wij in het zonnetje gezet worden door onze kids! We worden plat gekust en geknuffeld, looooove it! En vaak helpt onze partner hierin een stukje mee wat natuurlijk ontzettend lief is.
IMG_0373
Maarrr….., ik heb besloten om mezelf ieder jaar met Moederdag een cadeau te geven.
Simpelweg omdat ik vind dat ik dat verdien. Omdat ik me 24/7 inzet voor m’n lieve meisjes. En omdat ik als werkende moeder en echtgenote van, heel wat ballen in de lucht moet houden. En met een strakke organisatie iedere dag weer lukt het me aardig goed moet ik zeggen!
En daar ben ik TROTS op!! Whoop Whoop!
Dit jaar heb ik een super leuk cadeau besteld. Ik kan er nu nog niet zoveel over zeggen want…het is nog niet binnen!
Maar…vrijdag kwam er een pakket binnen waar IEDEREEN blij van wordt.
Een pakket vol suuuuper leuke spulletjes van WINKEL VAN SABOR. Werkelijk het was één en al ME-TIME!
Het was dan ook alleen al een feestje om de doos open te maken.
Lauren vond het bar interessant. Samen hebben we de doos uitgepakt en alle spulletjes aandachtig bekeken. Alleen al hoe alles ingepakt was, té leuk!
Een travelerset van Naïf, wat natuurlijk ALTIJD heerlijk is! Ik gebruik niks anders voor onze meisjes. Zoooo fijn en het ruikt zo lekker! Maar ook een heerlijk knuffeldoekje van Imps and Elfs. Wat zal Pips daar blij nee zijn. Ook is er gedacht aan de innerlijke mens; heeeeeerlijke muffinmix met bijpassende super hippe cupjes. Hartstikke leuk voor volgende week want dan word Lauren 2! Ooooh en wat was ik blij met de verzorgingsproducten van MERAKI. Mét bijpassende super hip toilettasje. LOVE IT!
Nou zo kan ik nog wel doorgaan. Wát een verwennerij. 
Mocht je nou denken ‘YEAH, ik vind dat ik ook iets leuks verdien want ook IK ben een POWERMOMMY’ of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je bestie, je moeder of je zus? Neem dan gauw eens een kijkje op de website www.winkelvansabor.nl
En hé laten we eens gek doen! We koppelen er gelijk een leuke actie aan! Je krijgt over je aankoop 10% korting! Je hoeft alleen maar de kortingscode ‘momspiration’ in te voeren en klaar ben je! 
IMG_0382
Enjoooooy en onthoud het hé, ook jij bent een super mama!
Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:

Tessa Bonhof-Regnerus (36 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (1,5) en Pippa (0). Woonachtig in Lelystad. Zij is naast studiecoach bij Studiecentrum Lelystad ook werkzaam als docent Plustijd op vier verschillende basisscholen. Tessa vormt samen met Annette de Graaf Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.

Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Processed with MOLDIV

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: