Bloemen houden van mensen. En wij houden van bloemen! Oók op een herfstdag als vandaag. Pluk je mee?

Wauw wat genieten we van deze herfst, uhm ik bedoel natuurlijk zomervakantie 😉 Flauw natuurlijk maar ohw het leek vandaag toch wel echt herfstweer mensen! Wat-een-reeeeegen en wind. Maar, dat mocht onze pret niet drukken hoor, we zijn gewoon de hort op gegaan! Positief als we zijn trokken we onze laarzen aan, pakten onze tassen in en vertrokken naar Biddinghuizen. Biddinghuizen? ‘Was da?‘ Of het nou een stadje of een dorpje is, ik weet het niet. Maar ik weet wel dat het er prachtig is! Zoveel uitgestrekte weilanden en mooie boerderijen. En dat was nou nèt waar we naar toe wilden. Vandaag hadden we Hanneke’s Pluktuin op de planning! Want bloemen houden van mensen maar wij houden ook heueueueul veel van bloemen! Wie houdt er nou niet van een kleurrijk boeket in huis?

Vol goede moed en enthousiasme reden we naar Biddinghuizen. Muziek lekker aan en meezingen maar. Zelfs Pips deed vrolijk mee en kraaide erop los. Mijn zusje Cora en nichtje Ninthe gingen ook gezellig mee! Hoe dichterbij we kwamen, hoe harder het ging regenen…oepsie. Maar nee, we kregen geen twijfels hoor, we reden vrolijk door! Het zou vast snel stoppen met regenen. Eenmaal aangekomen regende het best hard. We namen een sprintje naar een overdekt gedeelte. Wat zag het er gezellig uit! Een vrolijk zithoekje en strobalen, bloemen, gezellige stoeltjes, lekkere koffie en thee. Eén en al gezelligheid. En gezellig was het want er waren meer mensen aan het schuilen voor de regen. Iedereen was gezellig aan het keuvelen en Hanneke liep ondertussen vrolijk rond op haar blote voeten met een kan koffie.

Toen het wat minder begon te regenen besloten we lekker aan de slag te gaan. Een snoeischaar en een emmer mee en gaan! De route erheen was al gezellig. Gezellige bordjes met teksten kwamen we tegen en een mooie trekker die de meiden natuurlijk FAN-TAS-TISCH vonden! En dat was ie ook. (“Orange mamma, orange!”)

Op het moment dat we aan de slag wilden gaan begon het weer te hozen maar ook hard te waaien. Pippa zat in de draagzak en keek me met grote ogen aan dus ik besloot te gaan schuilen. Wat was het dan heerlijk om te zien dat Ninthe en Lauren echt geen last hadden van de regen en de wind. Ze speelden heerlijk door, renden door de velden en hadden de grootste lol. En intussen ging mijn stoere zusje vrolijk door met het samenstellen van een prachtig veldboeket. Tja, op dat moment onderscheiden de echte bikkels zich van de mietjes haha. Neeeee, ik koos ervoor om het voor Pips een stuk aangenamer te maken en aangezien mijn zusje graag in de buitenlucht is, een echte bikkel is en altijd graag in de weer is met dieren en bloemen, was dit een prima verdeling (toch zus!?) Wat een prachtige veldbloemen heeft Hanneke. En zoveel keus ook! Daardoor kun je echt een heel mooi boeket samenstellen, helemaal naar jouw smaak.

Mijn zusje heeft een prachtig boeket samengesteld die nu bij ons mam op de eettafel staat te shinen. Dat is toch een super leuke verrassing? Ik zou er ook heel erg blij van worden! Wat was het een heerlijke ochtend. We hebben genoten van de gastvrijheid van Hanneke en haar prachtige bloementuin. Wij vinden het een super duper leuk zomeruitje en hebben besloten volgende week weer te gaan!! Maar, dan natuurlijk wel wanneer het droog is zodat ook ik een mooi boeket kan samenstellen. Believe me, ik weet al precies welke bloemen ik heueueueueul graag in mijn huis wil hebben!! Wil je meer weten? Bezoek dan de website http://www.hannekespluktuin.nl

Morgen hebben we weer een geweldig uitje op de planning!! En uitje waar ik al jaren naar uit kijk. In de tijd dat ik in Utrecht woonde kwam ik er ieder jaar. De PARADE! En dat is toch zoooo leuk! Toen droomde ik ervan om ooit met m’n eigen kroost naar de Parade te gaan. En morgen gaat het dan écht gebeuren, whoop whoop!! Ze hebben zo’n tof kinderprogramma, ik heb er zin innnn! Toedels!

 

Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:
Tessa Bonhof-Regnerus (37 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (2) en Pippa (0). Woonachtig in Lelystad. Zij gaat na de zomer een nieuw avontuur starten als leerkracht groep 5/6.  Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.
Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: