YES!! Ik ben de gelukkige eigenaar van…

Stel je eens voor dat je een prijs hebt gewonnen in een bijzondere wedstrijd. Iedere morgen stort jouw bank een bedrag van €86.400,- op de rekening, wat je aan ALLES uit mag geven. Maar, zoals vaak bij wedstrijden, zijn er regels aan verbonden.

  1. Alles wat je die dag NIET besteedt, wordt weer van je afgenomen.
  2. Je mag geen geld overmaken naar een andere rekening, je mag het alleen uitgeven.
  3. Iedere ochtend heeft de bank een nieuwe rekening voor je geopend met een bedrag van €86.400,- voor die dag.
  4. De bank kan op ieder moment, zonder waarschuwing vooraf, de wedstrijd staken. Wanneer zij dat doet is het GAME OVER en ontvang je niets meer.

Wat zou je doen?

Je zou waarschijnlijk eerst allerlei zaken kopen voor jezelf. Een nieuwe auto die je al een tijd zo nodig hebt, een mooie reis die je zo graag wilt maken of nieuwe spullen. Vervolgens zou je geld verstrekken aan je geliefden, je familie, je vrienden. En misschien zelfs wel aan diverse goede doelen. Je zou proberen iedere cent uit te geven en GOED te besteden. Toch?

Nou, ik heb FANTASTISCH nieuws voor je! Dit spel bestaat namelijk echt! Ieder van ons is in het bezit van zo’n magische bank. Alleen soms lijkt het alsof we niet in staat zijn dit ook echt te zien.

Deze Magische Bank heet TIJD.

Iedere morgen als we opstaan ontvangen we 86.400 seconden als ‘gift of life’ en als we ’s avonds weer gaan slapen wordt de tijd die we over hebben niet gecrediteerd. De tijd die we die dag niet ten volste geleefd hebben, is voor altijd verloren. Gisteren komt niet meer terug. Iedere morgen wordt je tijdrekening opnieuw gevuld, maar de bank kan je rekening op ieder moment blokkeren. Zonder waarschuwing.

Dus wat doe jij dagelijks met je 86.400 seconden? Besteed je ze aan jezelf, je geliefden en het goed doel? Gebruik jij al deze seconden nuttig?

Geniet van iedere seconde in je leven, omdat de tijd zoveel sneller gaat dan je beseft… Vandaag is de dag ❤

IMG_7772

Deze tekst kwam ik vanavond tegen op Instagram @puur_geluk en het maakte indruk op mij. Dit is exact hoe ik het leven zie. LEEF het leven! LEEF het met je geliefden. Iedere dag weer! Mijn motto is: “Maak van iedere dag een feestje”. Vier de dag. Vier het groot, vier het klein. Het maakt niet uit, als je maar een moment kiest om het leven te vieren, om stil te staan bij wat voor een enorme bofkont je bent met alle mooie dingen in je leven.

LEEF!

IMG_8193

 

Volgen jullie al onze avonturen al via Instagram? Kijk op lieve_lauren_en _pippa

Over de schrijfster van dit artikel:
Tessa Bonhof-Regnerus (37 jaar) is echtgenote van Henk Bonhof, moeder van Lauren (2) en Pippa (0). Woonachtig in de polder. Zij gaat na de zomer een nieuw avontuur starten als leerkracht groep 5/6.  Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s.
Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Gepubliceerd door

Tessa

Tessa Bonhof-Regnerus is echtgenote van Henk Bonhof en moeder van Lauren en Pippa. Woonachtig in de polder en leerkracht van beroep. Tessa vormt samen met Annette de Graaf en Marjolijn Vreeburg en Anouk Boetzer Team Momspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s. Door positief in het leven te staan en vooral te focussen op de mooie en dankbare dingen in het leven inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om op een vrolijke, enthousiaste, nuchtere, smakelijke, gezonde en gezellige manier door de dag te fietsen. ‘What you see is what you get’ is volledig van toepassing op Tessa. Niks meer, niks minder. Gewoon precies zoals het is. Daar horen natuurlijk ook minder leuke dingen bij maar met een positieve insteek in het leven gaat het zonnetje altijd weer schijnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: