Slapeloze nachten én ik heb hier zó veel zin…

Oh, wat vind ik het spannend! Zó spannend dat ik er slapeloze nachten van heb. Een lichtelijk luxe probleem zou je kunnen zeggen. Je hebt het vast al gelezen in de blog van Annette én het is je ook vast niet ontgaan dat er wat staat te gebeuren als we het hebben over MOMspiration.nl. Ik neem je in deze blog mee in het nieuwe avontuur waar ik (Anouk) samen met Marjolijn in ben gesprongen.

Ik stop met MOMspiration

Say WHAT was het eerste wat ik dacht toen Annette mij op de hoogte bracht van haar besluit. Ik support altijd iedereen keuze die een ander maakt. Ik kan alleen maar respect en waardering hebben als een ander z’n hart volgt. Want dat is het beste wat je kunt doen. Doe wat goed voelt en ga er voor! Dus het tweede wat ik dacht: IK GA ER VOOR!

Momspiration new school

Langzaamaan begon het bij mij te borrelen. Ik heb nog zoveel ideeën, ik ben niet klaar met MOMspiration. Wat nou als ik verder ga met MOMspiration. In een nieuw jasje, een nieuwe vorm met nog steeds evenveel inspiratie, motivatie én enthousiasme (en misschien nog wel meer). Voorzichtig plantte ik het idee bij Annette. In afwachting van haar reactie ging ik door met mijn ideeën en wist ik Marjolijn aan boord te krijgen om dit avontuur samen aan te gaan. Mijn hoofd draaide overuren. Niet alleen overdag, maar vooral ook ’s nachts. Want hoe doe ik dit, hoe pakken we dat aan, wanneer gaan we dat. Oh lieve help! Dit was toch niet de bedoeling? Het is iets wat leuk is! Hoe kan ik daar nou ’s nachts van wakker liggen?

HELP! Ik verzuip in mijn eigen creativiteit

Ik deed het al eens eerder, iets nieuws beginnen. Met plezier en voor zover ik me kan herinneren, zonder al die slapeloosheid en fysieke belasting. Wat maakt het dan nu zo anders? Ik denk dat het deze keer het oordeel is van anderen. Wat als het niet leuk genoeg is? Want als anderen mijn verhalen niet willen lezen, het nieuwe blijven vergelijken met wat was. Het kleine meisje in mij voelt zich weer even zoals vroeger. Niet de populairste, uitgelachen als ik iets enthousiast probeerde, niet gewaardeerd voor wat ze waard is. Allemaal waardeloze overtuigen in twee opzichten. Want ten eerste zijn ze niet waar, ten tweede zijn ze de aanjagers van wat ik fysiek voel. Is het stress of gezonde spanning? Ik weet nu, het geeft me een goed gevoel. Een trots gevoel. Omdat ik het talent heb om iets nieuws te maken. Het talent om door te zetten als ik ergens warm voor loopt. Op een positieve manier.

Op 1 maart gaan we live

Om mezelf wat tijd te geven en omdat ik mezelf een beetje ken inmiddels bedacht ik dat 1 maart de datum moest worden de nieuwe MOMspiration website te lanceren. Want het lijkt simpel: “We maken een nieuwe website”. Maar dat is het niet. Die nieuwe website heeft een tijdelijke url, namelijk demamablog.nl. Als je straks naar MOMspiration.nl gaat, kom je op de nieuwe website uit. Als je dat nu doet dan kom je bij de nieuwe website van Annette. Ik noem het maar even een tijdelijke voordeur. En die moeten we nog verhuizen. Achter die voordeur wordt hard gewerkt aan een nieuwe omgeving waarin we straks jullie mogen inspireren met heerlijk eerlijke verhalen, persoonlijke verhalen, maar ook artikelen met handige tips, dingen die altijd al wilde weten en alles wat er nog meer komt kijken bij mama worden en mama zijn. Én die blogs en artikelen komen niet alleen van Marjolijn en mij. Er komen nieuwe gezichten bij. Nieuwe mama’s die staan te trappelen om te schrijven.

Hoeveel nachtjes slapen nog?

Op het moment van schrijven zijn het nog 24 nachtjes slapen. En die ga ik ook écht slapen. Dat beloof ik! Zodat we op zondag 1 maart fris en fruitig van start gaan. Met allemaal NIEUWE toffe dingen.

Wil je alvast de nieuwe Facebook-pagina van MOMspiration gaan volgen? Dat doe je hier: facebook.com/momspiration.nl

Dat kan trouwens ook op Instagram: instagram.com/momspiration.nl

Of ga naar demamablog.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan komen we 2x per maand in je mailbox!

Lieve groetjes én tot snel! Anouk

Gepubliceerd door

Anouk

Anouk (1985) is een enthousiaste creatieveling, die altijd vol nieuwe ideeën zit. Maar bovenal is zij trotse mama van zoontjes Oscar Yule (2018) en Nordin (2021) en dochtertje Charlie Lena (2022). Ze is getrouwd met Sander, een grappig meneertje die iets met computers doet. Samen wonen zij in het gezellige Lisse met hondje Evi. Anouk is zelfstandig onderneemster. Zij werkt als foto-, en videograaf samen met andere vrouwelijke ondernemers om hun passie en verhaal te vertalen naar beeld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: