The Flying Dutch Family Annette de Graaf en Sol

Lekker vloggen tijdens het babyzwemmen: Hoe dan??

Op de vraag of ik een vlog wilde maken over babyzwemmen in het SKWA Hoofddorp, antwoordde ik dolenthousiast: “JA!” Want: met zo’n filmpje kan ik aan alle moeders, vaders, opa’s, oma’s, ooms en tantes laten zien hoe ontzettend leuk babyzwemmen is. Maarrr toen de ‘vlogdag’ aangebroken was, maakte m’n enthousiasme toch ook wel een beetje plaats voor vraagtekens. Uhhhh HOE ga ik mezelf en Sol en nog wat andere deelnemers leuk + keurig volgens GDPR op beeld krijgen? Ach, gelukkig houd ik wel van een uitdaginkje en ging m’n hoofd gelijk op standje oplossingsgericht denken. Hoppa! Let’s do this!

Hier is het resultaat van een ochtendje vloggen:

Na m’n vorige blog over baby- en peuterzwemmen in het SKWA kreeg ik toffe reacties van moeders die van plan waren om het ook te gaan proberen met hun kind. Nu ben ik wel heel benieuwd of dat ook daadwerkelijk gebeurd is. Laat je het mij weten? En vertel je ook hoe het was?

Hier is nogmaals de informatie over de dagen en tijden van het baby- en peuterzwemmen in het SKWA:

Baby- en peuterzwemmen in het SKWA Hoofddorp

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

09:1509:300 – 1,5 jaar
09:3009:451,5 – 3,0 jaar
09:4510:103,0 – 4,0 jaar
Note: regelmatig worden er groepjes samengevoegd wanneer dit qua aantallen zo uitkomt. Wanneer je er om 9.15 uur bent en even informeert bij de juf, dan laat zij je weten hoe laat het lesje van jouw kind start.

De lesjes zijn gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven. Voor kinderen tot 3 jaar is de entree ook gratis.

Hopelijk vond je het filmpje leuk en wie weet tot ziens in het zwembad!

Liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: