Hoera voor mij! – Train je Growth Mindset met The Flying Dutch Family

De derde video uit de serie ‘Mijn SuperBrein Kan Alles – Train je Growth Mindset met The Flying Dutch Family’ staat online! In deze video lees ik voor het uit het boek ‘Super Duper You’ van Sophy Henn. Het boek is geschreven in het Engels, dus dat biedt een prachtige mogelijkheid om niet alleen de Growth Mindset van je kind te trainen, maar ook om Engels te leren. Double the fun!

Mijn SuperBrein Kan Alles – Deel 3: Train je Growth Mindset met The Flying Dutch Family > Annette leest voor uit ‘Super Duper You’

Mijn SuperBrein Kan Alles – Denk- en Doeblad 4: Ik ben Super Duper, omdat…..

En nu is het de beurt aan jouw kind! Waarom is jouw kind Super Duper? (dat kun je in de speech-bubbles schrijven) Ik ben Super Duper benieuwd naar wat er gezegd/geschreven gaat worden.

Veel plezier samen! (Want je gaat toch hopelijk ook jezelf tekenen? Jij bent ook Super Duper! Een Super Duper Moeder of een Super Duper Vader of een Super Duper Tante of een Super Duper Oom of een Super Duper Juf of een Super Duper Meester!) Wij printen er 5 uit: voor ons allemaal eentje (ook voor Sol!). Zal later op Instagram de creaties delen.

liefs,

Annette

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: