La Mama Booster Academy - Booster High Tea - Het Tussenstation Lisse

Kom je ook naar de Booster High Tea?

Honderdduizend vlinders in m’n buik en een dikke vette smile op m’n gezicht: La Mama Booster Academy is onnnnn! Dit is echt een droom van mij die in vervulling aan het gaan is. Mijn droom om zoveel mogelijk mama’s te helpen lichter en blijer in het leven te staan door ze een flinke boost positieve energie mee te geven. Maar vooral ook door hen te inspireren hoe ze die energie zelf op kunnen wekken. Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt!

Het eerste La Mama Booster Academy event: de Booster High Tea bij Het Tussenstation in Lisse

Op zaterdag 30 november organiseer ik een Booster High Tea bij Het Tussenstation_in Lisse. Een heerlijke middag voor jou waarbij je kunt genieten van lekkernijen en inspiratie op gaat doen om lichter & blij(er) te leven. Echt een cadeautje voor jezelf ☀️

De Booster High Tea is van 12.00 – 14.30 uur en kost €45,-. Er is plaats voor 15 deelneemsters. Er zijn al 7 plekjes gereserveerd, dus twijfel niet te lang als je er ook graag bij wilt zijn. Stuur mij een dm via Instagram, een berichtje via Facebook of mail naar annette@MOMspiration.nl, dan stuur ik jou een betaalverzoek.

Hopelijk zien we elkaar op zaterdag 30 november!

liefs,

Annette

PS: Onder de 15 deelneemsters verloot ik 1x een gratis deelname. De winnares hiervan wordt bekend gemaakt tijdens de Booster High Tea 🎂

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: